svētdiena, 2013. gada 28. aprīlis

Pārskats: Rival de Loop sejas maskas

Sveikas, pastāstīšu par kādu mēnesi atpakaļ iegādātajām sejas maskām, kas man iepatikās. Nekad pirms tam neesmu Rival de Loop sejas maskas lietojusi, bet tagad ik pa laikam lietošu, jo tās ir ekonomiskas un iedarbība neliek vilties. Šoreiz apskats par olīvu sejas masku un pīlinga aloe veras masku:




Pīlinga sejas maska ar aloe veru un kumelītes ekstraktu:

No šīs maskas gan man bija daudz pārsteigumu..:)

Iedarbība: Šī maska dziļi attīra ādu un sagatavo to turpmākai kopšanai. Alveja mitrina, bet kumelīšu ekstrakts nomierina ādu. Āda tiek atbrīvota no atmirušajām šūnām, dekoratīvās kosmētikas un liekajām taukvielām.

Lietošana: Uzklāt apmēram 2 mm biezā kārtā uz attīrītas sejas ādas, izvairoties no zonas ap acīm un lūpām. Ļaut iedarboties apmēram 15 min, lai izveidojas plēvīte, tad sejas centra virzienā noņemt. Lietot 1-2 reizes nedēļā. 

Manas domas: Lieliska maska, kas pēc konsistences ir bieza un caurspīdīga. Tā tiešām pēc noņemšanas izskatās pēc plēves un to ir nedaudz sāpīgi noraut dažās sejas vietās, piemēram ap degunu. Kad to uzklāj, ir tāda atsvaidzinoša, bet velkoša sajūta. Pēc tās noņemšanas ieteicams noskalot maksas pārpalikumus. Vienā iepakojumā ir 2 paciņas, vienas paciņas pietiek 2 reizēm, tātad visa iepakojuma- 4 reizēm. Attīra labi un noņem visu atmirušo ādu no sejas. Smaržo pēc kaut kā svaiga, iespējams pēc kumelītēm un aloe veras...



 Pēc noņemšanas:


Diezgan baisa maska sanākusi :D


Olīvu maska ar lotosa ekstraktu:



Iedarbība: Pasargā ādu no izžūšanas un apkārtējas vides. Tonizē, atslābina un maigi kopj ādu. 

Lietošana: Pēc sejas attīrīšanas uzklāt apmēram 2 mm biezā kārtā, izņemot ādu ap acīm un lūpām. Ļaut iedarboties 10-15 min, tad noņemt ar kosmētisko salveti, pārpalikumus noskalot ar ūdeni. Lietot 1-2 reizes nedēļā.

Manas domas: Normāla maska, bet lielu efektu nedeva, arī uz maskas nekas īpašs rakstīts nav - tikai tonizē, mitrina utt. Bet āda paliek ļoti maiga un mazinās ādas apsārtums. Smaržo pēc olīvām, bet drīzāk pēc kaut kāda sejas krēma. Pietiek 4 reizēm.



_______________________________________
Kopumā ļoti jaukas sejas maskas, ar kurām pāris reizes nedēļā var palutināt savu seju. Gribu pamēģināt arī citas Rival de Loop sejas maskas. Visvairāk no šīm divām man patika pīlinga sejas maska, ko noteikti pirkšu atkārtoti. 

Cena: pirku par Ls 0,48 uz atlaidēm, bet parasti ap Ls 0,80 (Drogās)
________________________________________


Kā Jums patīk Rival de Loop sejas maskas? Kāda ir mīļākā?

6 komentāri:

  1. Šodien vēl 0.69ls Drogās, no rītdienas jau 0.55ls

    AtbildētDzēst
  2. Mana vismīļākā ir zemeņu/vaniļas, gribas nolaizīt no sejas :D :D :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es jau skatījos uz to masku, viss... jāpērk, pie tam manas mīļākās smaržas :)

      Dzēst
  3. No nesenajām pienācējam vari izmēģināt mousse masku, kas likās ļoti interesanta pēc būtības. Man viņa īsti nederēs, jo tā ir paredzēta sausai/normālai sejas ādai. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. noteikti izmēģināšu, kaut gan man ir diezgan taukaina sejas āda :)

      Dzēst