otrdiena, 2013. gada 2. jūlijs

Mans nagu laku TOP 5 - VASARA

Nolēmu izveidot rakstu par manām mīļākajām nagu lakām vasarā, precīzāk 5 mīļākajām. Ideju aizguvu no Zandas raksta par TOP 10 nagu lakām vasarai.




Tātad:



Atlasīt 5 mīļākās vasaras nagu lakas bija pagrūti, bet balstoties uz to, ka toņiem jābūt vasarīgiem, izvēlējos šos toņus.

☼ Maybelline Colorama tonī 185



Mana mīļākā nagu laka, Dior Samba tumšākās lakas līdziniece. Skaists, mainīgs tonis, kas pārsteidz ar savu krāšņumu un efektiem. Saulītē īpaši daiļa! Noturība samērā laba, ar virskārtu turas par 1 nedēļu.

☼ Maybelline Colorama tonī 189



Mīļākais no neoniem, daudz slavēts toņa dēļ, bet visu sarežģī klajums- zem lakas nepieciešama nude laka, tad viss sanāk pat ļoti smuki un spilgti.

☼ Essence Colour & Go tonī 118 little miss sunrise



Skaists sinepju tonis, mīlīgs, vasarīgs nosaukums, gluds klajums un laba noturība ..viss kas vajadzīgs labai nagu lakai!

☼ Essence Colour & Go tonī 131 ballerina's charm



Essencei ir vēl viens līdzīgs tonis Hello Marshmallow, bet šis velk vairāk uz pelēko pusi, turklāt lakai ir neliels šimmeris, kas uz nagiem izskatās burvīgi.

☼ Charmantelle tonī 18



Ilgi meklētais Baby pink tonis, kas lieliski izceļ iedegušas rokas, bet uz gaišām rokām izskatās ļoti maigi. Noturība stipri pieklibo, bet to var labot ar labu virskārtu. Laka ir diezgan šķidra un būs nepieciešamas vismaz 3 kārtas, lai nags nespīdētu cauri, bet tonis tik skaists, ka uz to kvalitāti aizveru acis.

Tādi nu mani nagu laku favorīti vasaras sezonā!

2 komentāri:

  1. Es cenšos nomedīt to zaļo Coloramu, redzēju citos blogos, ka tiešām skaista nagu laka, bet nekur nevaru atrast.Kur pirki?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pirku Dominas Drogās. Veiksmi medībās! :D :)

      Dzēst