pirmdiena, 2013. gada 9. decembris

Max Factor CC krēms

Sveikas! Jau sen esmu iecienījusi BB un CC krēmus, un nu šodien pastāstīšu par jau samērā sen pazīstamo Max Factor CC krēmu!

Ražotājs:

♦Šis Max Factor CC krēms mitrinās tavu sejas ādu, izgaismos un izlīdzinās ādas toni.

♦Sastāvā esošie tonālā krēma pigmenti nodrošinās vienmērīgu un gludu klājumu.

♦Formula bagātināta ar gurķu, mežrozīšu un smiltsērkšķu ekstraktiem un glicerīnu, kas mitrina un aizsargā ādu, padarot to mirdzošu.



Krēmam ir patīkama tekstūra, tas ir līdzīgs BB krēmiem, bet šim piemīt vairāk krāsu koriģējošās īpašības, tāpēc noteikti derēs blāvai ādai. Vispār neredzu nekādu atšķirību BB, CC, DD krēmiem, varbūt tikai nedaudz atšķiras to īpašības, bet tā principā visi vienādi, kaut gan DD krēmus neesmu mēģinājusi, bet drīz tiem jāparādās arī Latvijā.
Sedzamība šim diezgan laba, teikšu, ka vidēja un tas dienas laikā nesaveļas. Tomēr konsīleri tas aizstāt nespēj, bet tas arī nav šī krēms uzdevums.


Man ir tonis 50 Natural, man tas samērā labi der, ir pieejami arī gaišāki toņi. (man uz rokas ir gaišāka āda, tāpēc uz sejas tas nav tik tumšs.
Uz ādas ļoti patīkams un labi der manai kombinētajai ādai, tomēr uz dienas otro pusi sāk parādīties spīdums. Tas arī labi mitrina ādu, tāpēc zem tā var nelietot mitrinošo krēmu.



Tilpums: 30 ml
Cena: ap 7 latiem
Nopērkams: visās Max Factor tirdzniecības vietās

*produktus testēšanai piedāvāja MaxFactor pārstāvji Latvijā

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru