svētdiena, 2014. gada 17. augusts

Bioderma Sebium maska - atsauksme

Sveikas,
 esmu atgriezusies no Somijas, tātad varu atsākt rakstīt, kaut gan pirms tam arī ne īpaši bieži veidoju rakstus, bet es cenšos :D
Špdien atsauksme par Bioderma Sebium masku, par kuru manas domas mainījās, jo iepriekš, to mēģinot no paraudziņa, man likās, ka tā ir dīvainas konsistences un taukaina, bet tagad pilnīgi otrādi.


Ražotājs:
• Attīra ādu, radot svaiguma sajūtu un novēršot ādas spīdumu
.
• Patentētais Fluidactiv® komplekss regulē un stabilizē ādas dziedzeru izdalījumu daudzumu un kvalitāti, novērš ādas spīdēšanu
.
• Kaolīns kopā ar antibakteriālajām sastāvdaļām nodrošina dziļu poru attīrīšanu, bet skābe tās efektīvi sašaurina
.
• Sébium maska attīra, nogludina ādu un seju.

Īpašības: 
• Neaizsprosto poras


• Hipoalerģisks


• Nesatur parabēnus


• 40 ml tūbiņa

Sastāvdaļas:
AQUA/WATER/EAU, CELLULOSE, KAOLIN, CETTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, GLYCERIN, MANNITOL, XYLITOL, FRUCTOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLECUA EXTRACT, GINKO BILBOA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, ZINC SULFATE, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, PROPYLENE GLYCOL, 10-HYDROXYDECANOIC ACID, SEBACIC ACID, 1,10-DECANEDIOL, CAPRIC RTIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE (PARFUM)

Lietošana:
Uzklājiet biezu maskas kārtu uz rūpīgi attīrītas un nosusinātas sejas ādas.
 Atstājiet uz 5 minūtēm, tad noņemiet, masējot ādu ar apļveida kustībām un rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.


Maska ir diezgan dīvainas putu-suflē konsistences un to nav iespējams vienmērīgi sadalīt pa seju, ja pārāk ilgi ņemsies, tad tā sāks saritināties.

Maska labi noņem iekaisumus, apsārtumus, pēc vairākām lietošanas reizēm var redzēt, ka āda palikusi tīrāka un labāk izskatās. Es masku lietoju, kad jūtu, ka vajag, sanāk pat ap 3 reizēm nedēļā.


Kā arī milzīgais pluss, maska novērš ādas taukainību un spīdēšanu uz ļoti ilgu laiku, apmēram 1-2 dienām, par pēc sejas mazgāšanas, krēma u.c.

Vienīgais mīnuss ir tilpums, jo 40 ml šādas konsistences maskas ilgam laikam noteikti nepietiks un cena arī tāda paliela, kā jau Biodermai...ap 15 eiro ar kapeikām.

Kopumā man maska patīk, bet sejas attīrīšanas masku topā augšgalā man joprojām ir Lush Magnaminty, par kuru esmu pavisam aizmirsusi, tāpēc būs vien jāiegādājas.

Žēl, ka laikapstākļi vairs nelutina un nelutinās, šovasar izskatās, ka neiegūšu tā karoto iedegumu, jo visas savas iespējas esmu nokavējusi, biju sauļoties tikai 2-3 reizes, ehh, bet nu ''Nākamajā vasarā noteikti saņemšos'',saka sev Kristīne katras vasaras beigās. :D)

Uz drīzu saredzēšanos a.k.a. salasīšanos!

4 komentāri: