sestdiena, 2014. gada 2. augusts

Pēdējā laika kosmētikas favorīti

Sveikas!
Jau sen bija doma taisīt lielo vasaras rakstu par visāda veida favorītiem, atradumiem utt, bet to atstāšu uz vasaras beigām, bet šodien nolēmu atrādīt lietiņas, kas iepatikušās pēdējā laikā tā vairāk.

ČĻ Slim&Beauty masāžas skrubis ķermenim ar aprikošu kauliņiem - ideāls skrubis jebkurai sezonai un laikam manā skatījumā, labi skrubē nost, padara ādu tvirtu, gludu un gatavu jebkuram krēmam, losjonam vai eļļai. Smaržo svaigi, bet īpatnēji - pēc kaut kādām zālītēm, bet man patīk!

Superdrug Body Butter Cherry&Macadamia - kaut gan daudzi Superdrug produkti man neiet pie sirds, šis atstāja labu iespaidu, jo nesatur parabēnus, ļoti labi un sulīgi, tomēr ķīmiski smaržo pēc ķiršiem un labi baro ādu, un galvenais ļoti ātri iesūcas. 

L'Oreal Paris Nude Magique BB pūderis un krēms - šis duets rada dabisku, supermatētu, bet ''īstas ādas'' izskatu, kas turas visas dienas garumā. Krēms diezgan ātri iesūcas, tāpēc izskatās, ka nekāda krēma uz sejas nav, tas dod vieglu sedzamību, nav jūtams uz ādas un ''netek'' nost ar pirmajiem sviedriem karstajās dienās.

Banjka Agafji želejveida Express maska sejai - super atsvaidzinoša, atvēsinoša maska, kas labi smaržo, mitrina, noņem iekaisumus un nomierina ādu pēc grūtas dienas, maksā kapeikas, sastāvs superīgs, koņča!

Rexona Maximum Protection pastiprinātas iedarbības dezodorants-antipresperants - beidzot, BEIDZOT esmu atradusi perfekto dezodorantu, paduses sausas visu dienu, pret nepatīkamo aromātu aizsargā vairāk kā 24 h(pārbaudīts Positivusā :D) un ir ūdens/dušas izturīgs, ja dušojas apmēram pusdienu pēc tā uzklāšanas. Ir dārgāks par pārējiem dezīšiem, bet ir tā vērts!

MaxFactor CC krēms - joprojām sajūsmā, tikai karstumā seja ātri sāk spīdēt, tomēr lietoju jaucot kopā ar citiem, sausākiem tonālajiem. Rudenī ies uz uraaā!

BIOK Margarita kumelīšu un gurķu toniks sejai - dievinu šo, man tas pat vairāk par Biodermu patīk, sastāvs superīgs, pamatā dabīgs kumelīšu/gurķu ekstrakts, ūdens, pantenols utt, gandrīz nav nekādu mošķu sastāvā. Tas ļoti labi attīra, nomierina un mitrina ādu, pat noņem kosmētiku. Mana āda šobrīd ir ļoti laimīga ar šo toniku, pieejams aptiekās, maksā vien nieka 3 eiro!

Creightons Fake Don't Bake paštonējošaisnesenā atsauksme.

Garnier Fructis Vita Boost Hydra šampūns - lēts, labi attīrošs, putojošs un mitrinošs šampūns, kas dievīgi smaržo, satur B6, kokosriekstu eļļu un augļu ekstraktus, lietoju jau 3šo iepakojumu, kombinējot ar citiem barojošākiem šampūniem.

Adidas Fun Sensation tualetes ūdens - mans must have vasarā, salds, gards, vasarīgs aromāts ar rūgtenu un interesantu noti, kas atklājas uz manas ādas arvien dažādos veidos, šis aromāts man pilnīgi uzlabo garastāvokli!

Bioderma Sebium maska - ļoti laba maska, kas glābusi manu sejas ādu ne vienu vien reizi, momentā noņem visus sarkanumus, attīra un veic nelielu pīlingu, drīzumā atsauksme!

H&M vaigu sārtuma/ pūdera ota - izrādījās ļoti laba, mīksta ota, lietoju pūderim, turklāt ļoti mīlīgs dizains, pati otas birstīte arī sirds formā.

Tādi nu mani pēdējā laika favorīti, protams,  ir vēl, bet par to kādu citu reizi...

Kārtīgi izbaudiet vasaru, sauli, karsto laiku un visu labo, kas jums apkārt ir!

2 komentāri:

  1. Vai tad Latvijas H&M var nopirkt grima otinjas?

    AtbildētDzēst
  2. jā, bet tikai šādu otiņu, citas neesmu manījusi :)

    AtbildētDzēst