sestdiena, 2014. gada 29. novembris

Skaistums pudelītē - Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Sveikas! 
Droši vien jau esat pazīstamas ar šo slaveno produktu, kas ir burtiski apbūris ikvienu, kas to ir izmēģinājis, tajā skaitā arī mani - Kiehl's Midnight Recovery koncentrātu!

Midnight Recovery Concentrate ir viens no Kiehl's vispieprasītākajiem ādas kopšanas produktiem. Tas ir 99,8% dabīgs, nesatur parabēnus, smaržvielas un minerāleļļas. Acumirklī iesūcas ādā, liekot tai izskatīties jaunākai no rīta.

Bagātināts ar dabīgi iegūtām sastāvdaļām - skvalēnu, naktssveces eļļu, Omega- 6 taukskābēm un ēterisko eļļu maisījumu, kas satur arī lavandas eļļu.

 Naktsveces eļļa efektīvi uzlabo ādas dabīgo aizsargbarjeru un sniedz mitrumu.

 Lavandas ēteriskā eļļa nomierina iekaisušu un sakairinātu ādu, vienlaikus palīdzot mazināt nevienmērīgu ādas toni. 

Skvalēns ir līdzīgs ādas lipīdiem, tas vienmērīgi uzsūcas, palīdz atjaunot ādas dabīgo mitruma līdzsvaru.


Nu man parādījās iespēja produktu izmēģināt un esmu pilnīgā sajūsmā par šo. Tas atrisinās lielāko daļu ādas problēmu - sausumu, taukainību, akni, grumbas, nevienmērīgu toni, ādas nogurumu utt.

Pēc apmēram mēneša lietošanas mana āda ir normalizējusies, atradusi tā teikt zelta vidusceļu - vairs nav sauso pleķīšu uz sejas un vienlaicīgi seja ir mazāk taukaina.

No rīta āda patiešām izskatās labāk nekā iepriekšējā vakarā - samazinās noguruma pazīmes, āda ir mitrināta, pabarota, kopta, samazinās pigmentācijas plankumi, āda tiek palēnām attīrīta no visa nevajadzīgā un piesātināta ar dabas vielām, kas nomierina un pasargā ādu no apkārtējās vides iedarbības.

Lietošana pavisam vienkārša: iepilināt delnā 2-3 pilienus (man visai sejai pietiek ar 4 vai 5), izlīdzināt plaukstās, ieelpot lavandas relaksējošo aromātu un vieglām spiedošām kustībām uzklāt uz sejas un iemasēt. Atlikumus var uzklāt uz kakla vai dekoltē zonas.


Tas patiešām ir produkts, kas apvieno sevī labāko, ko var dot daba un nedaudz zinātnes. Mana āda patiešām ir novērtējusi to, ko šis koncentrāts tai ir devis un dod ik reizi, kad tas tiek klāts uz sejas ādas!


Produkts patiešām ir ekonomisks un ļoti kvalitatīvs, un neskatoties uz šķietami augsto cenu, tas noteikti atmaksājas un dod ādai manāmus uzlabojumus, kuru dēļ ir vērts ieguldīt naudu!

Nopērkams: u/v Stockmann Kiehl's
Cena:ap 40 EUR
Vairāk info - Kiehl's Facebook Latvia

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Kā Jums patīk šis koncentrāts, protams, ja ir mēģināts? :)

3 komentāri:

  1. Izklausās labi! Nav vēl sanācis izmēģināt, bet lietoju jauno Madara eļļiņu, kam ir nedaudz līdzīga iedarbība. Ja interesē, tad atsauksme ir manā blogā :)

    Vispār pozitīvi, ka tagad arvien populārāka kļūst sejas ādas kopšana ar maigiem un dabīgiem līdzekļiem, arī taukainas ādas īpašniecēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas priecē, ka eļļa spēj normalizēt jebkurus ādas tipus :)

      Dzēst
  2. Ļoti patīk šis produkts!!! Āda tiešām no rīta atpūtusies un ādas tonis vienmērīgs.

    AtbildētDzēst