pirmdiena, 2014. gada 1. decembris

Jaunums - Geomar Thalasso Warming ķermeņa skrubis

Sveikas!
Manā vannasistabā vienmēr noteikti ir jābūt kādam maigam putojošam skrubītim un kādam kārtīgam, barojošam un ādu lutinošam skrubim, kur nu vēl tādam kā Geomar Thalasso, kas ne tikai padara ādu neticami maigu un skaistu, bet arī dod sildošo efektu, kas ir ļoti patīkams aukstajos rudens vakaros!

Ražotājs:
Dziļi atjauno ādu. Jauna silueta efekts. Jūras sāls un Havajas sarkanais sāls atjauno ādu, ar maigu pīlinga iedarbību. Nāves jūras minerālvielas atjauno ādas mirdzumu un elastību. Barojošas eļļas mīkstina ādu. Ananāsa ekstrakts uzlabo mikrocirkulāciju un cīnās ar tauku nogulsnēm. Papaijas ekstrakts tonizē un piešķir ādai mirdzošu izskatu. Glikolskābe paaugstina Thalasso skrubja pīlinga efektu. Pīlinga produkts, kas palīdz atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām, padarot ādu mīkstu, maigu un mitrinātu. Ar sildošu efektu, kas palīdz uzlabot ādas cirkulāciju tūlītējai labsajūtai.

Lietošana: sajauc sāļi ar eļļu ar lāpstiņas palīdzību, iegūstot vienveidīgu masu. Uzklāt uz mitras ādas, iemasēt un rūpīgi noskalot.


Ak, esmu pilnīgā sajūsmā par šo produktu! Nav, kur piesieties!
Neskatoties uz to, ka tajā ir sāls, tas ir diezgan maigs, patīkams un biezs. Eļļa iekšā nav trekna, uz ādas nepaliek, tikai dod patīkamu barošanu un zīdainu maigumu ādai, tāpēc losjons noteikti neprasās.
Sākumā bija nedaudz grūti kārtīgi samaisīt skrubi ar to plastmasas lāpstiņu, talkā bija jāņem vecā labā tējkarote :D bet vēlāk jau sāls nenosēdās tik stipri, tāpēc lāpstiņa bija tieši laikā.


Ļoti patīkams ir sildošais efekts, kas patiešām nevis dedzina, bet maigi silda un viss šis process kļūst vēl patīkamāks un baudāmāks. 
Skrubim ir maiga, neuzbāzīga banānu smarža, kas liek sajusties mājīgi un silti. 
Pēc skrubja lietošanas āda patiešām jūtas attīrīta no visa nevajadzīgā, mitrināta, maiga un ļoti gluda, kā arī uzlabojas ādas kopējais izskats un tonuss. 


Skrubi lietoju 1-2 reizes nedēļā un esmu pilnīgi apmierināta gan ar lietošanu, gan efektu. Sastāvs arī ļoti priecē. Noteikti iesaku, ideāls skrubis rudens/ziemas periodam - maigs, bet ļoti iedarbīgs!

Nopērkams: Drogas
Cena: ap 12 EUR
Vairāk info par Drogas Ziemassvētku atlaidēm - www.drogas.lv

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru