trešdiena, 2014. gada 31. decembris

Avon jaunumi - Luxe Limited Edition

Sveikas!
Tieši pirms Ziemassvētkiem Avon nāca klājā ar jaunumiem no Luxe sērijas - limitētās kolekcijas skropstu tušu, acu ēnām, konsīleri un lūpu spīdumu!

Skropstu tuša


Diezgan vienkārša tušas birstīte dod skaistu smokey eyes efektu, kas der gan dienas, gan arī dramatiskākam vakara make up. Krēmīgas konsistences tuša, viegli klājas, nesmērējas un visu dienu tur skropstu apjomu un ļoti kuplina skropstas. Patīk!


Acu ēnu palete

Nude toņu acu ēnu palete ar melno toni. Visi tonīsi skaisti, šimmerīgi un neitrāli, labi der dienas make up. Lieliski ar šo paleti var veidot smokey eyes un ar melnajām ēnām zīmēt līniju. Daudzfunkcionāla palete ar diezgan labu noturību un pigmentāciju. Turklāt ēnas ļoti labi pludinās un procesā nebirst!

Dienas make up ar gaišajām ēnām (+konsīleris):

Izgaismojošais konsīleris

Skaistā, parocīgā iepakojumā. Krēmīgs konsīleris, labi nomaskē tumšos lokus zem acīm un nemanāmi izgaismo ādu ap tām. Turas vidēji labi, visu dienu līdz naktij neturēsies, vai nu dienas laiku vai visu vakaru. Izskatās diezgan dabiski, bet var savelties virs trekniem acu krēmiem. Ādu nesausina.

Lūpu spīdums/krāsa

Šis ir krēmīgs lūpu spīdums, kas reizē arī mitrina lūpas un sniedz komforta sajūtu. Sarkans, diezgan spilgts, ar smalku zelta šimmeri, kas nemaz netraucē. Nav lipīgs un labi turas, domāju iegādāties vēl kādu toni, jo šis spīdums ļoti patīk, tas palēnām un pakāpeniski nāk nost, atstājot nelielu krāsas pigmentu.


Produkti uz rokas:

Kopumā kolekcija izdevusies, ikdienā bieži lietoju neitrālās ēnas, konsīleri un tušu. Noteikti ar šiem produktiem veidošu jaungada grimu.
Šī noteikti ir laba dāvana jaunajā gadā un kādos svētkos - skaisti iepakojumi un laba kvalitāte!

Nopērkami: pie Avon konsultantiem
Katalogs - šeit!

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par produktiem.

Lai jauks, priekiem bagāts un laimīgs jaunais gads! :)

4 komentāri:

  1. izskatās ļoti labi produkti, man jau ir neitrālo toņu palete no Chanel, tādēļ nākamais pirkums būs Naked2 un tad laime pilnīga. :) Laimīgu Jauno gadu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī gribētu kādu no Naked paletēm, bet nu manā wishlist ir pārāk daudz vairāk nepieciešamu (vai drīzāk gribētu) lietu, ka tas pagaidīs :D
      Paldies :)

      Dzēst
  2. Lūpu spīdums - burvīgs!

    Tev arī laimīgu Jauno gadu!

    AtbildētDzēst