svētdiena, 2015. gada 11. janvāris

Attirance Coconut body butter cream

Sveikas!
Šī gada pirmais raksts, gada sākums izrādījās aizņemts un pirmā nedēļa paskrēja vēja spārniem, nu viss atkal šķiet ir ierastā ritmā, tāpēc laiks jaunumiem kosmētikas plauktiņā - šodien par Attirance kokosriekstu ķermeņa sviest-krēmu, kas ir īsts atradums!

Ļaujieties valdzinājumam dienvidu pludmalē – šādas sajūtas jums radīs Kokosriekstu ķermeņa krēms, kas sniegs tūlītēju komforta sajūtu. Šis barojošais ķermeņa sviests intensīvi baro ādu un ļauj tai izskatīties arvien jaunai, starojošai, tvirtai. Turklāt tā iegūs kārdinošu aromātu. Krēma sastāvā iekļauts bagātīgais dabisko sviestu komplekss, kas īpaši piemērots sausas ādas kopšanai. 
Sastāvs: Kokosriekstu eļļa – dziļi mitrina un mīkstina ādu, padara to maigu, novērš lobīšanos. 
Kakao sviests – teicams ādas mīkstinātājs, bagātīgi mitrina un baro, atjauno elastību. Īpaši piemērots mitrumu zaudējušai, sausai un nogurušai ādai.
 Šī sviests – ideāls līdzeklis sausas ādas barošanai un aizsardzībai, tā sastāvā esošie A,E un F vitamīni palīdz mīkstināt sausu, sasprēgājušu ādu, novērš kairinājumus un aizsargā to.


Sāksim ar to, ka aromāts, protams, ir lielisks, bet tas nemaz nav klasiskais ķīmiskais kokosriekstu aromāts - tas ir ļoti dabīgs, it kā tikko atvērts kokosrieksts - salds, svaigs un sulīgs.
Uz ādas tas atveras pavisam interesanti -  aromāts paliek nedaudz pieklusinātāks un siltāks.

Iesūcas ādā ļoti ātri, pat ja uzklāts ir diezgan daudz.
Baro ādu lieliski, nav smaguma sajūtas uz ādas un pēc uzklāšanas uzreiz var ģērbties.

Uzklājot to vakarā, no rīta āda ir zīdaini maiga, ļoti gluda, pabarota un vienkārši izskatās labi!


Noteikti lielisks produkts gan ziemai, gan vasarai, jo mitrināšana ir ļoti labā līmenī, toties tas uzsūcas ātri un atstāj patīkamu komforta sajūtu.

Nopērkams: Attirance veikalos
Vairāk info - www.attirance.lv
Cena: 21,30 EUR
Tilpums: 200 ml

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par produktiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru