pirmdiena, 2015. gada 12. janvāris

Institut Esthederm Oxy Peeling procedūra - atsauksme

Sveikas!
Pirms dažām dienām pēc Institut Esthederm uzaicinājuma apmeklēju ļoti interesantu sejas procedūru, kas manāmi uzlaboja manu sejas ādu un visus tajā notiekošos procesus...

Institut Esthederm salons atrodas Berga Bazārā un piedāvā iegādāties viņu produkciju, saņemt konsultācijas un izbaudīt dažādas sejas procedūras. 
Es apmeklēju oksipīlinga procedūru.

Sāksim ar pašu salonu - tas atrodas ļoti pieejamā vietā, viss ir pārskatāmi, ērti un skaisti! Apkalpošana ir ļoti labā līmenī, galvenokārt tiek padomāts par klienta komfortu procedūras laikā - ērtumu, siltumu utml.


Salonā darbojas lieliska kosmetoloģe - Ivonna Dūce, kas ne tikai ļoti kvalitatīvi un profesionāli veic procedūras, bet arī sniedz interesantas konsultācijas, noderīgus padomus un ieteikumus gan par sejas kopšanu kā tādu, gan par Institut Esthederm produktiem.



Turpmākajās bildēs neesmu es un kosmetoloģe arī ir cita.

Visas procedūras tiek veiktas ar Institut Esthederm produktiem.

Oksipīlinga procedūras rezultāts ir dabiski atjaunota āda. Procedūra sniedz ātru risinājumu dziļu un smalku grumbu, ādas tvirtuma un mirdzuma zuduma, neregulāras ādas tekstūras un hiperpigmentācijas gadījumā.

Tātad Oxy Peeling procedūra sākas ar sejas attīrīšanu no kosmētikas.
Tālāk to attīra ar slaveno L’Osmoclean poru tīrīšanas līdzekli (par ko blogā būs arī pilna atsauksme). Pēc tā uz sejas uzsmidzina Celulāro ūdeni.



Pēc ādas attīrīšanas uz sejas uzklāj glikolskābi, kas veic pīlingu un noloba atmirušās ādas šūnas. Neskatoties uz to, ka uz ādas tiek klāta 15% skābe, sajūtas ir visai patīkamas, vienīgi, ja ir kāds iekaisums, tad var pavisam nedaudz kņudināt.

Pēc tā sākas pats interesantākais - ādas apgādāšana ar skābekli ar divu savstarpēji reaģējošu vielu palīdzību. Kopā tās sāk putot un reakcijas procesā ādai tiek piegādāts skābeklis. Sajūtas arī ir diezgan patīkamas - ādai sākumā ir silti, tad nedaudz vēsāk un tad ir interesantas sajūtas putošanas laikā.



Putošana rodas, jo veidojas CO2, kas nodrošina karboksiterapijas efektu – par atbildi uz CO2 āda producē vairāk skābekļa, uzlabojas šūnu metabolisms un audu mikrocirkulācija.

Tālāk līdzekļus notīra, uzsmidzina UVinCellum celulāro ūdeni ar UV filtru un uzklāj serumu vai krēmu, manā gadījumā celulārā ūdens krēmu.

Rezultāts:

Pēc procedūras āda ir nedaudz spīdīga, bet ne no taukainības, bet gan no tīrības un pīlinga efekta.
Vaidziņi ir sārti, āda izskatās ļoti svaiga un veselīga, gluži kā pēc laukos, svaigā gaisā pavadītas nedēļas.

Poras izskatās daudz tīrākas, ādas krāsa ir ļoti manāmi uzlabojusies, pazuda nelieli pigmentācijas plankumiņi un āda vienkārši izskatās labi un veselīgi.

Nākamajās dienās efekts uzlabojas vēl vairāk - vaidziņi joprojām ir veselīgi nedaudz sārti, īpaši no rītiem, āda izskatās veselīgāka, ļoti gluda un mirdzoša. Āda arī mazāk taukojas un pazūd visi iekaisumi.

Patiešām tiek panākts tas, ko vēlas ikviena sieviete - no rīta, paskatoties spogulī, ir liels prieks par savu ādu un efektu, ko šī procedūra ir devusi!

Noteikti apmeklēšu šo procedūru arī pirms vasaras, lai atkal atjaunotu ādu un sagatavotu to karstajam laikam.

Kopumā esmu sajūsmā par šo procedūru, jo ar katru dienu parādās procedūras efekts uz ādas - attīrīšana, pīlings, skābeklis un dzīvīgums, kas saglabājas ādā arī turpmāk.

Neskatoties uz to, ka procedūras ir padārgas, tās tik tiešām ir cenas vērtas, jo sniedz tūlītēju rezultātu un palīdz ādai ilgtermiņā. 
Vispār esmu sapratusi, ka uz sejas ādas nevajag ekonomēt, ja patiešām ir labi līdzekļi, kas darbojas.

Institut Esthederm piedāvā arī citas procedūras, piemēram, Absolute Repair, White, Cyclo u.c.
Cena: 50 EUR

*šis ir sponsorēts raksts, bet tas nekādā gadījumā neietekmēja manu viedokli par procedūru, produktiem un visu pārējo.

Vai esat mēģinājušas Institut Esthederm procedūras? Kā patika?

1 komentārs:

  1. Interesanta pieredze. Paldies, ka padalījies. :)
    Te būs papildus informācija par pīlingiem:
    http://nofrete.lv/pilingi

    AtbildētDzēst