otrdiena, 2015. gada 27. janvāris

Institut Esthederm L'Osmoclean poru tīrīšanas līdzeklis

Sveikas!
Jau kādu laiku lietoju Institut Esthederm vienu no populārākajiem produktiem, kas ir ieguvis žurnāla ''Pastaiga'' 2013 gada top produkta titulu...tad nu skatāmies ...

Ražotājs par produktu:


Maigs poru dziļās tīrīšanas līdzeklis

Dziļi attīrošs ādas kopšanas līdzeklis
Attīra poras, īpaši ieteicams komedonu gadījumā
Āda ir apgādāta ar enerģiju, un iegūst veselīgāku izskatu
Āda kļūst maiga, gluda, elastīga un atgūst komforta sajūtu
Aktivizē ādas dabisko aizsardzības sistēmu

Lietošana:
Ar viegliem pieskārieniem uzklāt tīrai, sausai sejas, kakla un dekoltē zonas ādai. Iemasēt ar vieglām apļveida kustībām līdz krēms sabiezē, pievēršot īpašu uzmanību sejas T-zonai. Pēc uzklāšanas kārtīgi noskalot ar remdenu ūdeni. Lietot reizi divās nedēļās, ja āda ir jutīga. Reizi nedēļā, ja āda ir sausa. Trīs reizes nedēļā, ja āda ir taukaina.


Daudzi šo produktu sauc par '' ādas putekļusūcēju''
Tas patiešām ir diezgan interesants produkts. Tas iemasēšanas procesā sabiezē un it kā izvelk netīrumus no porām. Tikai to nevajag masēt pārāk ilgi - tiks nevajadzīgi staipīta āda. Pārsteidz tas, ka tik maigs krēmveida produkts tik labi attīra poras.

Vēl viena nozīmīga lieta - to nevar masēt stipri, iespiežot to sejas ādā, jo tad var panākt pretēju efektu - poru ''aizdambēšanu''.
Viss efekts rodas no vieglām apļveida kustībām - krēms veļas pa ādas virspusi un attīra to, pēc tam netīrumus kopā ar krēmu noskalo nost un voilā!

Pēc tā lietošanas āda izskatās daudz tīrāka (noteikti ne pavisam tīra), bet manāms efekts, poras ir smuki savilktas un gandrīz nemanāmas.

Pēc šī līdzekļa lietošanas ieteicams lietot Osmoclean sejas masku/gomāžu. Tā ir ļoti līdzīga Bioderma Sebium maskai. Tā pēc dažām minūtēm sakalst, tad tā ir jānorullē nost un jānoskalo. Sanāk, ka poru tīrītājs attīra un šī maska pēc tam noloba. Rezultātā lielisks attīrīšanas un pīlinga efekts, un viss ļoti maigi.


Ja ir interese, varat ieiet Institut Esthederm skaistumkopšanas salonā Berga Bazārā, tur var apskatīt produktus, saņemt konsultāciju un dabūt paraudziņus atbilstoši savas ādas stāvoklim.

Šis līdzeklis ir lielisks palīgs ādas kopšanā ikdienā, pirms svētkiem, pirms un pēc ballītēm utml.
Labi ir arī tas, ka šis līdzeklis derēs arī sausas un jutīgas ādas īpašniecēm. Kā arī tas ir diezgan ekonomisks, nesausina ādu un lieliski smaržo.

Nopērkams: aptiekās, Institut Esthederm salonā u.c.
Cena: ap 30 EUR
Tilpums: 75 ml

*produktus testēšanai piedāvāja Institut Esthederm pārstāvji, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tiem.

1 komentārs:

  1. Lietoju, bet nejutu neko īpašu, tā tīrīšana pa sausu ādu man kaut kā neiepatikās :(

    AtbildētDzēst