trešdiena, 2015. gada 21. janvāris

Vannas lietas: dušas želejas, losjoni, krēmi, eļļas un skrubji

Sveikas!
Ziemas periodā pēc katras dušošanās reizes lietoju kādu mitrinošo krēmu, eļļu vai losjonu, ik pa reizei arī ''skrubējos''. Vasarā gan nepievērsu tik lielu uzmanību ādas mitrināšanai, bet tagad gan nolēmu uztaisīt nelielu apskatu par to, ko šobrīd lietoju un kā patīk.

Sāksim ar attīrošajiem līdzekļiem - 


Dove Purely Pampering dušas želeja Almond cream & Hibiscus - Dove dušas želejas ir manas mīļākās, šī arī viena no tām - ādu nesausina, labi attīra un patīkami smaržo :)

Attirance Melon dušas želeja - ahhh, tas aromāts jau vien ir pirkšanas vērts, smaržo kā ārkārtīgi sulīga, nedaudz skābena melone, kas uz ādas saskarē ar ūdeni paliek saldāka un maigāka. Ādu nesausina, bet puto viduvēji labi. Iesaku!

Geomar Thalasso Warmins ķermeņa skrubis - dabīgs, labi attīra, baro ādu un ir samērā maigs. Labi smaržo (pēc banāniem), vienīgais ātri izlietojas, tāpēc lietoju ekonomiski :D

Avon Senses Maroccan Delights dušas želeja - milzīgs 500 ml tilpums, lieliski puto un austrumnieciski smaržo, bet var nedaudz sausināt ādu, tāpēc pēc tā jālieto kāds losjons.

Losjoni un eļļa - 


Wellness&Beauty ķermeņa eļļa ar rožu un ķiršu ziedu ekstraktu - nopirku intereses dēļ- vai tiešām būs laba? Nu normāla, bet nekas īpašs. Mitrina labi, bet ādā iesūcas veselu mūžību, tāpēc lietoju reti. Sastāvs pārsteidzoši gan ļoti labs, vairāk par pusi sastāva, turklāt no augšas ir dabīgās eļļas, tas priecē.

Dove Purely Pampering Coconut milk & jasmine petals losjons - nu jau atkal esmu sajūsmā par visiem Dove losjoniem - lieliski mitrina, ātri iesūcas, smuki smaržo un padara ādu zīdainu un maigu jebkurā sezonā.

Avon Naturals Warm Spice & Vanilla šimerīgais losjons - patīkams, ātri iesūcas un optimāli mitrina, vienīgais nedaudz tomēr traucē tie spīdumi, bet tie drīz vien no ādas pazūd.

Krēmi un sviesti - 


Attirance Coconut ķermeņa krēms - mans mīļākais, labi un dabiski smaržo, ātri iesūcas un lieliski pabaro ādu. Āda pēc tam izskatās labi un ir patīkama pieskārienam.

Kruidvat Blueberry & Lychee ķermeņa sviests - nesaprotu, kāpēc sviests, ja tas ir vienkārši biezs krēms...smaržo sulīgi, bet ķīmiski, mitrina normāli, nu tāds parasts, atkārtoti nepirkšu.

Avon Cocoa Butter ķermeņa krēms - vidēji biezs, iesūcas ātri un padara ādu super mīkstu un zīdainu. Smaržo līdzīgi kakao, bet smarža nav uzkrītoša. Atkārtots pirkums diez vai būs, mēģināšu kaut ko citu no Avon...

Vēl gribu pamēģināt dušas eļļas, tas man būs jaunums, kā arī kādu vieglāku variantu, piemēram, ķermeņa pieniņus vai serumus.


Kāds produkts šobrīd ir neaizstājams Jūsu vannas istabās? :)

4 komentāri:

  1. īsti neaizstājamu produktu man nav, bet šobrīd sajūsminos par Stendera cukura-šokolādes skubi. patīk, ka ar eļļām, pēc tam tikai noskalojos un āda ir super maiga un pabarota :)

    slinkums logoties - Betija Vuu

    AtbildētDzēst
  2. Kas GEOMAR skrubī ir dabīgs? Manuprāt, pilnīga sintētika..JAu smarža vien!

    AtbildētDzēst
  3. Šobrīd mani vannasistabas must-have ir Attirances argan dušas eļļa un Stendera šokolādes cukura skrubis- esmu šo aromātu varā.
    Ieinteresēja Attirances melone.

    Dace

    AtbildētDzēst
  4. Eļļām nav nekāds pārsteigums, ka iesūcas ilgi, tās ir eļļas. Labi, ka drogas tagad pārdod welness&beauty, agrāk vajadzēja caur internetu pasūtīt.

    AtbildētDzēst