svētdiena, 2015. gada 8. februāris

Dove Youthful Vitality matu kopšanas līnija

Sveiki!
Pirms kāda laika saņēmu izmēģināšanai samērā jauno Dove matu kopšanas līniju nobriedušiem matiem, nedaudz izmēģināju pati un pēc tam atdevu produktus testēšanā atbilstoša vecuma sieviešu dzimuma pārstāvei, kas tad arī palīdzēja man ar šo atsauksmi.

Ražotājs:

Turpinot premium klases produktu līniju, Dove radījis trīs jaunus matu kopšanas līdzekļus – šampūnu, kondicionieri un BB krēmu, kas kopā veido Dove Youthful Vitality produktu līniju. Šī sērija stiprina matus, atjauno to dzīvīgumu un ir paredzēta sievietēm ar nobriedušu matu pazīmēm. 

Youthful Vitality līnijas šampūns un kondicionieris maigi attīra matus un piešķir tiem kuplumu, bet matu BB krēms baro tos un padara viegli ķemmējamus, kā arī lieliski izmantojams kā alternatīva matu veidošanas līdzekļiem. BB krēma sastāvā ietilpst antioksidanti un tas reizē pasargā matus no UV staru nodarītā kaitējuma. BB krēmu lieto 4-5 pilienus vienmērīgi ieklājot sausos vai mitros matos.


Manas domas: diezgan labi produkti, visvairāk man patika kondicionieris, jo tas ļoti nogludināja matus, bet vienlaicīgi padarīja tos vijīgākus un smukākus.  Vispār visi kondicionieri no Dove mani ir patīkami pārsteiguši. Šampūns man likās diezgan vienkāršs un krēmīgs, turklāt labi putoja. BB krēmu jau iepriekš biju mēģinājusi - man labāk tomēr patīk eļļas, nevis krēmi. Tomēr tas ir diezgan viegls, nenoslogo matus un padara tos smaržīgus un mīkstus.

Testētājas domas (citēju): ''Ļoti iepatikās šī jaunā līnija. Iepriekš nebiju lietojusi Dove produktus matiem, bet pirmais iespaids ir labs. Mati palikuši vijīgi, spīdīgi un patiesām izskatās labi. Šampūns labi attīra, tomēr ne tik labi kā eko vai bēbju šampūni, kurus parasti lietoju. Kondicionieris ir barojošs un ātri iedarbojas, der lieliski steigas gadījumos. BB krēms man bija liels atklājums, tas patiešām apvieno visu vienā - aizsargā matus no aukstā laika, no ķemmēšanas un padara tos mirdzošus un nogludina. Kā arī piesaistīja maigais aromāts, tiešām labi produkti par pieejamām cenām! Noteikti atkārtoti pirkšu kondicionieri''

Tātad kopumā mums šie produkti patika. Pēc visu 3 līniju izmēģināšanas, varu teikt, ka tomēr visvairāk man patika un patīk Oxygen&Moisture sērija, kuru turpināšu pirkt un lietot.

*produktus testēšanai piedāvāja Dove pārstāvji, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tiem.

Jauku vakaru! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru