otrdiena, 2015. gada 14. aprīlis

Dzintars Laura Mars BB krēms, SPF 20 - atsauksme

Sveikas!
Vakar atrādīju lieliskus ķermeņa kopšanas produktus no Dzintars, šodien par vienu interesantu sejas kopšanas produktu no Laura Mars sērijas - BB krēmu, kas sola mitrināt ādu un padarīt toni starojošu un vienmērīgu...

Produkta sastāvā ir hualuronskābe, Alfa- rbutīns, lakricas ekstrakts, tas izlīdzina sejas ādas toni, nedaudz balina to, aizsargā no priekšlaicīgas novecošanas, mitrina un aizsargā no UV starojuma.


Krēms ir ļoti viegls, zemas sedzamības, tātad nomaskē tikai nelielas nepilnības - apsārtumu, blāvumu utml., tas lieliski izlīdzina sejas ādas toni un ir lielisks variants tiem, kam nepatīk tonālie un smagāki BB krēmi. Man rezultāts patīk, bet vasarā šis produkts man noteikti būs vēl aktuālāks.

Krēms tiešām lieliski pilda mitrinātāja funkcijas, pat nav nepieciešamības pēc mitrinošā krēma. Tonis man ir Illuminate, kas ir gaišākais un manai ādai der diezgan labi. Vienīgais uz dienas beigām seja sāk spīdēt, tāpēc kombinētai/taukainai ādai nepieciešams klāt pūderis.



Iepakojums interesants, lakonisks un ļoti ērts. 

Vispār šis tāds vairāk kopjošs un ļoti viegls produkts, kura galvenā funkcija nav maskēšana, bet gan rūpes par ādu. Iesaku tiem, kam patiks viegla sedzamība un laba kopšana.


Nopērkams: Dzintars veikalos

*paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt produktus, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tiem

4 komentāri:

  1. Pēdējā laikā lasu daudz laba tieši par Dzintara kosmētiku. Būs jāsāk atkal ekskursija Dzintara veikaliņos.

    AtbildētDzēst
  2. šis produkts arī mani piesaistīja, pašai ļoti patīk dzintara spa sērijas šampūns un maska :)

    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti patīk šīs krēms. No parastajiem tonālajiem man āda spīd, vienmēr lietoju pūderi, un dienas beigās āda izskatījās nogurusi, ja var tā teikt. Bet no Laura Mars BB, pat dienas beigās āda izskatās matēta, svaiga.... Ļoti apmierināta ar pirkumu!

    AtbildētDzēst
  4. Kur tagad var nopirkt, man visi krajumi beidzas

    AtbildētDzēst