svētdiena, 2015. gada 26. aprīlis

Jaunums - Artistry Indigo Skies acu zīmuļu trio

Sveikas!
Kā jau daudzas līdz šim ne īpaši bieži lietoju zilo toņu gammu uz savām acīm, jo daži toņi, īpaši debesu zilais asociējas ar kaut ko pārāk vulgāru, bet tas noteikti nav attiecināms uz jaunajiem Artistry kolekcijas Indigo Skies zīmulīšiem, kas sastāv no 3 burvīgiem tonīšiem un visi tiek regulāri lietoti skaistam pavasara grimam!



Indigo Skier ir trīs vienreizēju krāsu acu zīmuļu komplekts, kas radīts, iedvesmojoties no Amerikas dienvidrietumiem. Jaunajiem acu zīmuļiem ir krēmveida tekstūra, kas klājas gludi un vienmērīgi, kā arī lieliski nožūst un nodrošina ilgstošu noturību. Turklāt zīmuļus var izmantot gan kā laineri, gan acu ēnas.


Tonīši patiešām ir fantastiski-

Desert Sand (tuksneša smiltis) - maigs smilšu/bēšs tonītis, kas klāsas un pludinās ļoti viegli un veido lielisku bāzi citām ēnām, bet es biežāk to lietoju vienu pašu uzvelkot līniju vai izpludinot. Kā arī tas lieliski der kā izgaismotājs, es to saucu par gaismu, jo tas ļoti labi un dabiski izgaismo ādu, tas ir maigs un perlamutrīgs, nevar manīt ne šimmeri, ne spīdumus.

Sky Blue (debess zilais) - ļoti mirdzošs, bāls zili sudrabains tonis, kas tā pat kā iepriekšējais lieliski pludinās un labi izceļ apakšējo skropstu līniju, tieši tā es to visbiežāk lietoju. 

Indigo - tumšs un bagātīgs tonis, gluži kā tumša zvaigžņota nakts. Lieliski der kā laineris, bet kā ēnas nepludinās tik labi kā divi iepriekšējie un nav tik pigmentēts kā liekas, lai uzklātu skaistu līniju, jāpārvelk vairākas reizes, bet efekts sanāk skaists un pamanāms.

Desert Sand/Sky Blue/Indigo

Kopumā zīmulīši ļoti labi un multifunkcionāli. Visiem ir skaists satīna finišs un diezgan laba noturība. 

Nopērkami: pie Amway izplatītājiem
Cena: komplekts 52 EUR

*paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju produktus izmēģināt, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tiem.


Saulainu Jums jauno nedēļu! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru