sestdiena, 2015. gada 25. aprīlis

L'Oreal Extraordinary Oil matu kopšanas līdzekļi

Sveikas! 
Nu iestājas nelielais pavasara slinkumiņš, gribās ķert saules starus un iegrimt domās par tuvojošos vasaru, bet šodien par L'Oreal Extraordinary Oil matu kopšanas līdzekļiem!


L'Oréal Paris laboratorijas ir radījušas īpašu tehnoloģiju sausiem matiem. Vērtīgas barojošās eļļas tiek sajauktas ar matu virsmu uzlabojošām vielām, lai mērķtiecīgi iedarbotos uz matiem kā magnēti. Tie maina matu šķiedras, padarot matus maigākus, mirdzošākus, elastīgākus un dzīvīgākus.


Šampūns, neskatoties uz to, ka ir ar eļļām, ir ļoti labi attīrošs un patiešām padara matus spīdīgus un vijīgus, tomēr es to kombinēju ar vairāk attīrošiem šampūniem, kas eļļas nesatur. Veido biezas putas un jau pēc tā izskalošanas var just, ka mati tādi mīksti un zīdaini.

Kondicionieris - viegls, mitrinošs un lieliski noder steigas gadījumos, jo iedarbojas 
ātri un ļoti labi nogludina matus. Bet regulāri lietojot, prasīsies kaut kas barojošāks, tad talkā nāk maska...

Maska ir kaut kas fantastisks - bieza, krēmīga un ļoti barojoša. Mati pēc tās spīd un laistās pat bez saules stariem, paliek mīksti, vijīgi, gali ne tik sausi, tomēr dabiskais matu apjoms nekur nepazūd. Mana ideālā kombinācija- attīrošs šampūns + šī maska! Esmu pat saņēmusi komplimentus par to, ka mani mati ļoti labi izskatās. Un matus pat ķemmēt bieži nevajag, jo ar šo masku tie nepinkojas un nepieplok.


Kopumā labi produkti, īpaši maska, būs īsts atradums sausu matu īpašniecēm -labi un lēti. Protams, matu šķiedras tas neizmainīs, kā ražotājs sola, bet noteikti nodrošinās labu matu kopšanu. Īpaši iesaku masku -laba manta, ko noteikti pirkšu atkārtoti.

Nopērkami: Drogas, Rimi u.c.

☼ ☼ 

5 komentāri:

  1. Arī šāds komplektiņš stāv krājumos, taču vēršu vaļā, kad beigsies tagadējā maska, kas visdrīzāk pietiks vēl vismaz 2 mēnešiem :( eh, tie krājumi. Bet kopumā mana tagadējā maska tiešām ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eh, man tā pati krājumu problēma, gribas sākt jaunumus, bet vēl jāizlieto iesāktie produkti :D

      Dzēst
  2. Kad lieto masku, kondicionieri nelieto?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, jo abus reizē būtu par smagu :D Tagad domāju izlietot maskas un kondicionierus vasarai atstāt, kad prasās kaut ko vieglāku. :)

      Dzēst
  3. Jess, skrienu pakaļ maskai, izsklausās cerīgi!

    AtbildētDzēst