pirmdiena, 2015. gada 4. maijs

GlanceBox - vēl viena lieliska pašmāju skaistuma kastīte

Sveikas!
Nesen rakstīju par Saneribox skaistuma kastīti, bet šodien par GlanceBox, kas mani ļoti iepriecināja, jo produkti iekšā tiešām interesanti un izmēģināšanas vērti. Atradu arī pāris lietas, ko noteikti pirkšu pilnajā izmērā. Tad nu skatāmies...





Iekšā:

Kartiņa ar produktu aprakstiem un cenām;

Mossa BB krēma paraudziņš -tieši tas, kas vajadzīgs! Plānoju pirkt lielo iepakojumu, bet pirms tam vēlējos pamēģināt produkta paraudziņu un patīk!


Clean It Zero kosmētikas noņemējs - pēc tekstūras kā sviests, kas kūst uz ādas, noņemot visu kosmētiku no sejas, bet saskaroties ar ūdeni pārvēršas pieniņā un neatstāj lipīgu kārtiņu, patiešām, tas noņēma pat ūdens noturīgo tušu un ādu nekairināja. Labs, bet pilno nepirkšu, jo padārgs priekš kosmētikas noņemēja (100g - 28.00 EUR) un man patīk kosmētiku mazgāt nost ar želeju.

Layla Cosmetics Mirror Effect nagu vīle - lieliska, pulē un dod spīdumu un gludumu nagiem, tātad arī nagu laka turas labāk.

Model Launcher Kashmir mono acu ēnas (tonis Garland) - man tika burvīgs zaļganais tonis, kas ir ļoti maigs, noturīgs un rada skaistu finišu, lieliski pludinās un dod mirdzumu acīm. 

Ultima II Extraordinaire mitrinošais sejas krēms - šo vēl neesmu mēģinājusi, bet pēc apraksta izklausās daudzsološs.


Schwarzkopf Professional Bonacure Moisture Kick šampūns un izsmidzināms kondicionieris - par šiem ļoti priecājos, jau pamēģināju un diezgan labi patīk. Dod vieglu mitrināšanu un apjomu matiem, šos pietaupīšu vasarai vai kādam ceļojumam, jo izmērs ideāls.

Kopumā kastīte ļoti izdevusies, prieks par kastīšu attīstību Latvijā, jo visu var pamēģināt un tad jau izlemt, vajag pilnā izmēra produktu vai nē. :)

Cena: 14,00€
Nopērkama: www.glancebox.lv

Jauku dienu! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru