pirmdiena, 2015. gada 4. maijs

Catrice un essence pavasara jaunumi (sejai un acīm)

Sveikas!
Pavasara slinkums sāk palēnām pāriet enerģijas bumbulī, kuru cītīgi krājam saulainajai vasarai. Palēnām briest arī plāni un ieceres tuvākajam laikam un katra gada solījumi padarīt daudz interesanta, jautra un noderīga, lai nepārtraukti sevi pilnveidotu.
Kā jau ierasts, pavasarī zīmoli piedāvā daudz jaunumu, daļiņu no tiem šodien Jums atrādīšu tieši no Catrice un essence klāsta. 



Catrice Absolute Rose acu ēnu palete - diezgan labi pigmentētas ēnas, lieliski neitrāli toņi, ļoti bieži lietoju ikdienā. Klājas viegli un var radīt gan maigu, gan dramatisku smokey eyes efektu. Viena ēna matēta, pārējās ar šimmeri, bet maigas. Manuprāt lieliska pavasara toņu gamma, kuru var papildināt ar kādu košāku toni vai laineri.


Nākamās ir Essence I ♥ Nude mono ecu ēnas toņos 05 my favorite tauping, 06 cofee bean un 03 creme brulee


Šīm pigmentācija ļoti laba, noturība ar bāzi arī un tonīši ir ļoti universāli un skaisti. Tonis 03 lieliski noder kā izgaismotājs, jo dod maigu, samtainu un dabisku izskatu. Brūnās ēnas ir vairāk uz matēto pusi, bet taupe tonis ir ar skaistu satīna finišu.


Kā nākamie ir Catrice acu ēnu bāze un Allround Coverstick maskējošais zīmulis.
Bāze ir nedaudz pigmentēta un labi nomaskē nelielu apsārtumu uz plakstiņa, bet tai noteikti jāļauj nožūt, savādāk var savelties. Ēnas notur diezgan labi, bet neizvilks vairāk par kādām 6-7 h, bet dienas laikam ir ok.
Maskējošais zīmulis nav tik pigmentēts kā mans iemīļotais Camouflage Cream no Catrice, bet nomaskēs nelielas nepilnības (nenomaskēs izteiktas pumpas utml.) Bet ikdienai man ļoti patīk, jo to gandrīz nevar uz sejas manīt, tātad izskatās dabiski.


Catrice Illuminating Blush tonī 020 Coral Me Maybe ir mans absolūtais favorīts, šobrīd šis ir mans mīļākais sārtums, jo dod tik nepārspējami dabisku, svaigu izskatu sejai, ka nespēju to nelietot katru mīļu dienu. Būs īpaši labs tonis gan pavasarim, gan vasarai, jo nedaudz izgaismo seju, tāpēc būs skaists uz jebkura ādas toņa. (bildē sanāca nedaudz tumšāks kā dzīvē)

03 creme brulee; 05 my favorite tauping; 06 cofee bean; sārtums; maskējošais zīmulis; bāze



Kā arī izmēģināju jaunu versiju essence Lash Princess tušai, šī man patīk pat labāk par rozā versiju, jo dod milzīgu kuplumu skropstām, kaut gan ja uzliek par daudz, skropstas var izskatīties nedaudz pasausas, tāpēc lietoju to tikai 2 kārtās...
Kopā ar ēnām:



Kopumā jaunumi forši, noteikti iesaku sārtumu un i ♥ nude acu ēnas!

Nopērkami: Drogas veikalos

Drīzumā raksti par lūpu un nagu jaunumiem! :)

1 komentārs:

  1. Ahh.. Tas vaigu sārtums izskatās superīgi :) Es tieši esmu kāda jauna vaigu sārtuma meklējumos, noteikti šo paskatīšos! Paldies :)

    AtbildētDzēst