svētdiena, 2015. gada 24. maijs

Dove Purely Pampering ķermeņa eļļas

Sveikas!
Dove ir viens no maniem mīļākajiem ķermeņa kopšanas zīmoliem, dušas želejas man ir nr.1, ļoti patīk losjoni, ziepītes un tagad arī jaunās ķermeņa eļļas...

Pieejami divi veidi - Shea Butter & Warm Vanilla un Pistachio Cream & Magnolia

Pistachio cream smaržo kā tāda paša aromāta ķermeņa losjons un dušas želeja - viens no maniem mīļākajiem Dove aromātiem. Eļļa ir šķidra, viegli iemasējama un diezgan ātri uzsūcas ādā. 


Shea Butter versija ir nedaudz savādāka - biezāka un ar ļoti smalku šimmeri/perlamutru iekšā, kas uz ādas ir nemanāms un nedod lieko spīdumu, tikai pavisam nelielo izgaismošanu. Domāju, ka šī eļļa izskatīsies satriecoši uz iesauļotas ādas, jo dos iedegumam skaistu zeltainu izskatu. 


Abas eļļas labi mitrina ādu, āda uzreiz ir ļoti maiga, bet nemaz nevar just, ka kaut kas tika smērēts, no eļļas pēc neilga laika nav ne pēdas, tāpēc to var lietot arī no rītiem, jo gandrīz uzreiz var ģērbties.


Kā arī kā lielu plusu varu minēt nelielo patēriņu, jo pēc izlietotā daudzuma varu spriest, ka viena iepakojuma pietiks apmēram 15-18 lietošanas reizēm.

Tomēr šī eļļa būs laba tikai pavasara/vasaras sezonai, jo ziemai nebūs pietiekami barojoša. Šis ir tāds vieglais variants, kas ir ļoti patīkams lietošanā.


Ļoti iepatikās abas eļļas, iesaku ieskatīties, pasmaržot un veikalā pamēģināt.
Tomēr cena varētu būt arī nedaudz zemāka, jo bez atlaides maksā virs 8 EUR.

Lai izdevusies jaunā nedēļa!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru