piektdiena, 2015. gada 15. maijs

Jaunums - Faberlic ETNO Botanica sejas kopšanas produkti

Sveikas! 
Katra no mums vēlas, lai sejas āda būtu starojoša un veselīga. Pašlaik izmēģinu dažādus jaunumus tieši sejas kopšanas jomā, tāpēc šodien pastāstīšu par jaunumu no zīmola, ar kuru vēl iepriekš nebiju tik pazīstama un tas ir Faberlic - Etno Botanica sejas kopšanas produkti ādai 20+


Pēc 20 gadu vecuma pienāk laiks, kad jāsaglabā un jāvairo jaunas ādas dzīvības spēkus. Tagad tai nepieciešama mitrināšana, pilnvērtīga barošana un imunitātes stiprināšana.

 Etno Botanica kolekcijā ir 4 līnijas - no 20, 30, 40 un 50 gadu vecuma. Produktos ir dabīgie augu ekstrakti un eļļas.


Atsvaidzinošais gēls sejas mazgāšanai rūpīgi un dziļi attīra ādu.
Makadāmijas eļļa, zilā lotosa ziedu un asai ogu ekstrakti ideāli rūpējas par jauno ādu: mitrina, mīkstina, novērš ādas nepilnību veidošanos.
Pēc mazgāšanās ādai tiek piešķirta lieliska komforta un tīrības sajūta.
Jūsu izstaro jaunību un svaigumu.

Gēls patiešām labi attīra ādu, tomēr pēc tā lietošanas ir neliela sausuma sajūta, ko uzreiz labo toniks. Tā kā kosmētiku noņemu ar želejām sejas mazgāšanai, tad šis ir mans ikdienas neatņemamais palīgs. Tas diezgan labi puto, man noņēma pat ūdens noturīgo tušu un nerada ādas apsārtumu, ko mēdz radīt daži putojošie līdzekļi, vismaz man. Turklāt visi produkti ļoti jauki smaržo- pēc augļiem un ziediem.

Sastāvs: aqua, sodium laureth sulfate, glycerin, cocamide dea, peg-7 glyceryl cocoate, cocamidopropyl betaine, sodium dextran sulfate, propylene glycol, nelumbium speciosum flower extract,  euterpe oleracea fruit extract, macadamia ternifolia seed oil, polyquaternium - 10, acrylates/c10-20 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hydroxide, sodium chloride, disodium edta, sodium methylparaben, dmdm hydantoin, sodium benzoate, potassium sorbate, fragrance, butylphenyl methylpropional, geraniol, hexyl cinnamal, linalool, CI 19140, CI 42090.


Maigais toniks delikāti noņem kosmētikas atlikumus un netīrumus.
Zilā lotosa ziedu ekstrakts lieliski atsvaidzina, bet makadāmijas eļļa mīkstina un baro ādu.
Asai ogu ekstraktam piemīt spēcīga tonizējoša iedarbība, veicina mitruma līdzsvara atjaunošanos.
Āda ir maigam svaiga un pilnībā gatava tālākai kopšanai.

Šis man laikam ir iemīļotākais no visiem šīs līnijas produktiem, jo patiešām lieliski mitrina ādu un noņem jebkādu sausuma vai diskomforta sajūtu, turklāt tonikam ir ļoti patīkama tekstūra āda jūtas maiga un samtaina. Dažreiz par krēms neprasās. Agrāk tonikus nelietoju, bet tagad nevaru bez tiem iedomāties savu ikdienu. 

Sastāvs: aqua, poloxamer 184, peg-40 hydrogenated castor oil, hamamelis virginiana (witch hazel) distillate, sorbitol, sodium dextran sulfate, nelumbium speciosum flower extract, glycerin, euterpe oleracea fruit extract, macadamia ternifolia seed oil, allantoin, disodium edta, citric acid, propylene glycol, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, sodium benzoate, potassium sorbate, fragrance, butylphenyl methylpropional, geraniol, hexyl cinnamal, linalool, CI 19140, CI 42090.


Super vieglais krēms-bāze pirms grima uzklāšanas acumirklī iesūcas, un jūsu āda ir gatava grima uzklāšanai jau pēc vienas minūtes. 
Bagātināts ar makadāmijas eļļu, zilā lotosa un asai ogu ekstraktu, krēms piesātina ādu ar visām nepieciešamajām barības vielām un mikroelementiem.
Matējot un mitrinot ādu visas dienas garumā, krēms kalpo par ideālu bāzi zem grima.
Āda izstaro jaunību un svaigumu!


Krēms savā būtībā ir diezgan vienkāršs, mitrina pietiekami, labi derēs taukainai/kombinētai ādai. Bet kas tā par lielisku grima bāzi - makeup turas ievērojami ilgāk un izskatās daudz dabiskāks, pat nezinu kāpēc. Tas ir želejveida takstūras, ļoti ātri iesūcas ādā un rada pusmatētu efektu, tomēr seja tik un tā otrajā dienas daļā sāk spīdēt.
Ja nav nepieciešama nekāda sejas papildus kopšana, tad šis krēms būs tieši laikā.

Sastāvs: aqua, tapioca starch, glycerin, cyclopentasiloxane, c12-13 alkyl lactate, betaine, macadamia ternifolia seed oil, euterpe oleracea fruit extract, nelumbium speciosum flower extract, perfluorodecalin, poloxamer 188, perfluoropolymethylisopropyl ether, lecithin, sodium dextran sulfate, tocopheryl acetate, allantoin, nicotinamide, carbomer, triethanolamine, peg-40 hydrogenated castor oil, disodium edta, propylene glycol, diazolidinyl urea, imidazolidinyl urea, phenoxyethanol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, sodium benzoate, potassium sorbate, fragrance, CI 19140, CI 42090.


Kopumā pirmā iepazīšanās ar Faberlic sejas kopšanas produkciju sanāca veiksmīga, sastāvā manīju gan daudzas labas lietas, gan dažus mošķīšus parabēnus, bet ādai produkti patīk un problēmu nav. Varu teikt, ka ikdienas kopšanai produkti tiešām ir ļoti labi!

Iegādāties var: pie Faberlic konsultantiem vai www.faberlic.com
Cenas: toniks un želeja -3,29 EUR/ krēms - 4,09 EUR

Vai esat mēģinājušas Faberlic kosmētiku?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru