ceturtdiena, 2015. gada 21. maijs

The Body Shop Vitamin E sejas kopšanas līdzekļi

Sveikas!
The Body Shop slavenā E vitamīna līnija ir pieejama limitētās Māmiņdienas kolekcijas izskatā - katrs var palutināt sevi vai mammu ar skaistiem rozā ķobišiem ar superīgu ''pildījumu'' - E vitamīna līnijas produktiem - sejas krēmu, sorbetu, eļļu un mazulīti eyes cube!


Kviešu asnu eļļa – spēcīgākais dabas E vitamīna avots. Šī ir supervērtīga velte ādai! Tā mitrina visas dienas garumā, viegli iesūcas ādā un to mīl visi ādas tipi!  


E VITAMĪNA MITRINOŠS KRĒMS (22.50 €)
Svaigs un viegls, bet ļoti mitrinošs. Mūsu „rozā krēms” ir mūsu visu laiku labāk pārdotais produkts – katrās 14 sekundēs tiek pārdots viens E vitamīna mitrinošais krēms*. Tas pelnīti ir viens no mūsu iecienītākajiem glābiņiem ādai.


Krēms patiešām ir ļoti vienkāršs, bet ļoti iedarbīgs, tas lieliski mitrina ādu, nepadarot to taukainu un spēj glābt par ļoti sausu, sakairinātu ādu. Manai kombinētajai ādai gadās sausās ādas dienas, kad pat nedaudz āda lobās, bet tad šis nāk palīgā jebkurā diennakts laikā un saved ādu kārtībā. Krēms ļoti labi ''sadarbojas'' ar BB krēmu vai tonālo, tāpēc nesagādās problēmas nevienam ādas tipam. Smaržo ļoti jauki, vismaz man atgādina bērnību, smaržo pēc Dzintara Nivejas, kas tika aukstajās ziemas dienās smērēta uz vaigiem un snīpja. 


E VITAMĪNA MITRINOŠS SORBETS (19.90 €)
Nepārspēta mitrināšana: katrs krēma trauciņš satur 2 miljonus mikroskopisku, ar ūdeni pildītu lodīšu, kas mitrina un atsvaidzina ādu 24 stundu garumā. Inovatīvā sorbeta tekstūra uz ādas ir patīkami vēsa un gaisīgi viegla.


Sorbets ir patīkamas, gaisīgas tekstūras, un ļoti, ļoti atsvaidzinošs. Pirmais, ko padomāju - tas būs vienkārši ideālākais produkts lietošanai vasarā, jo tas ir auksts un lieliski atsvaidzina seju, vēlāk vēsuma efekts pāriet un rodas mitrināšanas un komforta sajūta. Vienīgais mīnuss - tā pat kā Artai, man šis sorbets nedaudz veļas zem tonālā vai BB krēma. Iespējams tas tādēļ, ka man ir kombinēta āda, uz sausas/normālas tā nevajadzētu būt. Bet visā ziņā sorbets ir lielisks un viegls mitrinātājs ar atsvaidzinošo efektu, ko lietoju vakaros vai dienās, kad nelietoju BB krēmu.


E VITAMĪNA NAKTS SERUMS – EĻĻA (24.90 €)
Šis mitrinošais eļļas veida serums Tavai ādai ir kā 8 stundas laba miega. Seruma efektivitāte un eļļas maigā tekstūra nakts laikā atjauno un mitrina ādu, uzlādējot to jaunai dienai.


Šī arī smaržo kā E vitamīna krēms un ādā iesūcas diezgan ātri. Pavasarī cenšos nelietot smagākus līdzekļus, bet šī eļļa ir diezgan viegls, bet super barojoša. No rīta āda patiešām izskatās veselīgāka, mitrinātāka un tāda atpūtusies, bet tas protams arī no tā, ka ir pietiekami gulēts, arī miegs skaistumam ir svarīgs! Tomēr neiesaku to lietot katru dienu, jo āda var sākt pārāk taukoties (kombinētai/taukainai ādai), es to lietoju katru 2. vai 3. dienu :)


E VITAMĪNA ACU KUBIŅŠ (11.20 €)
Jaunums – inovatīvs produkts acu kopšanai ērtā zīmulīša formātā. Acu mirklī novērš noguruma pazīmes, samazina tumšos lokus un atsvaidzina ādu ap acīm. Atvēsinošais masāžas efekts vien ir ko vērts – tas efektīvi novērš pietūkumu un samazina maisiņus zem acīm.


Ah, šis mazulītis man ir ļoti iepaticies jau no pirmās pieskaršanās reizes manai acu zonai - tas ir auksts, atsvaidzinošs un lieliski pamodina acis, un noņem pietūkumu. Šis laikam ir labākais glābiņš kāds vien var būt piepampušām, nogurušām acīm. Tas protams nesamazinās tumšos lokus zem acīm, bet noteikti palīdzēs pamosties un lieliski izgaismos acu zonu, kā arī sniegs nepieciešamo mitrināšanu. Vēl labāk strādās, ja turēsiet to ledusskapī.

Kopumā šī līnija man ļoti iepatikās, visi tiek aktīvi lietoti, bet sorbets gaidīs vasaru, kad tas būs īsta bauda sejai karstā dienā.

Produkti pieejami visos TBS veikalos, kādu laiku gan parastā, gan šādā - Māmiņdienas izskatā, bet vēlāk tikai parastajos rozā iepakojumos!

1 komentārs: