pirmdiena, 2015. gada 8. jūnijs

Maybelline NY vasaras jaunumi!

Sveikas! 
Nesen Maybelline laida klājā dažādus jaunumus make up un nagiem, kas jau ir nopērkami veikalos, šodien atrādīšu dažus. Jau sen gaidīju Latvijā Maybelline Color Elixir lūpu krāsas un Brow Drama uzacu tušu, kā arī ir vēl daži forši jaunumi :)

Sāksim ar jaunajiem Color Elixir lūpu spīdumiem. Sākumā, ja nezinātu, būtu domājusi, ka tās ir lūpu krāsas, jo tieši tā tās izskatās iepakojumā, bet īstenībā tie ir diezgan pigmentēti lūpu spīdumi. Tonīši koši un vasarīgi, man tos patīk uz lūpām klāt plānā kārtiņā un nedaudz izlīdzināt ar pirkstu, lai nav tik spīdīgi, jo esmu vairāk matētu lūpu produktu cienītāja, bet neliels spīdums arī nenāk par sliktu. Spīdumi vienīgais ir nedaudz lipīgi, tāpēc vējainās dienās ar izlaistiem garajiem matiem nav tik patīkami staigāt. Lūpas nesausina, pat teiktu, ka nedaudz mitrina un krāsa smuki un pakāpeniski nonāk nost apmēram 2-3 h laikā. Mandarine Rapture ir sulīgs, puscaurspīdīgs mandarīnu tonis, kas uz lūpām atklājas par dabiski sārti-oranžu tonīti. Fuchsia Flouris ir košs bārbiju rozā tonis, ļoti spīdīgs un vairāk pigmentēts nekā mandarīna versija.

Mandarine Rapture--->Fuchsia Flouris



Kā nākama ir uzacu tuša Brow Drama tonī Medium Brown, kas patīkami pārsteidza ar stipro fiksāciju, jo visas dienas garumā manas uzacis bija ieveidotajā formā un neizpūra, kā tas gadās ar citām želejām. Tonīti šī arī dod, bet ja uzacis ir gaišas, vajadzēs formu nedaudz pielabot ar zīmulīti, jo birstīte nespēj ideāli ietonēt vēlamo uzacu formu, tikai padarīt to pilnīgāku. Bet kopumā lielisks produkts, ja neatradīšu neko labāku, pirkšu vēl vienu.



Tālāk The Colossal Go Extreme! Leather Black tuša, kas jau no pirmās lietošanas reizes deva wow efektu, jo tā nemaz nesaķepina skropstas, dod atliekumu un tādu sakoptu skropstu efektu. Uz birstītes tiešām atgādina tādu kā ādas efektu, bet izžūst kā parasta tuša. Noņemt to ir viegli, bet uz vakara pusi pavisam nedaudz smērē augšējos plakstiņus, bet mēģināju piepūderēt un nekas nesmērējas. Kopumā laba tuša, Maybelline The Colossal, manuprāt, ir vienas no labākajām tušām, jo vēl neviena nav likusi vilties.




Un visbeidzot jaunums, par kuru iepriekš nebiju dzirdējusi - Dr.Rescue CC nails bāze, kas sola izlīdzināt naga virsmu un padarīt to gaišāku. Gaišāku nagu tā padara noteikti un labi palīdz pret dzeltenumu, nedaudz arī izlīdzina nagu un padara gludāku citas lakas uzklāšanai, tomēr lakas noturību īsti nepaildzina, šo labprātāk lietoju dienās, kad nagus lakot negribas, bet gribās tiem piedot koptu izskatu. Pieņemu, ka tas CC ir domāts kā Colour Correcting, jo tas ir galvenais produkta pluss - tas izlīdzina naga virsmas krāsu. Pieejama arī Dr.Rescue virskārta un All In One līdzeklis nagiem.


Lai jauka nedēļa! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru