pirmdiena, 2015. gada 1. jūnijs

Sākam vasaru ar The Body Shop Virgin Mojito!

Sveikas!
Nu ir 1. jūnijs, bet vasaras sajūtas, vismaz man, nav. Varbūt tāpēc, ka vēl nav baudīti sauļošanās, peldēšanās un dabas prieki, bet cenšos sev šādas vasarīgas sajūtas radīt, Rīgā dzīvojot.
Bet The Body Shop atkal laida klājā jaunu līniju - Virgin Mojito, kas ir īsts svaiguma malks vasarā!

Kolekcija sastāv no 5 produktiem - dušas želejas, skrubja, ķermeņa sviestkrēma, sorbeta un smaržūdens.

Šai līnijai esam izveidojuši smaržu, ko nevar sajaukt ne ar vienu citu. Spirgtas piparmētras un svaigi spiesta laima sulīgums – uzmundrinoša, veldzējoša, dzirkstoša smarža.


Ķermeņa skrubis (17.20ir maigs, bet arī labi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām un padara ādu maigu un ļoti atsvaidzinātu. Pēc tekstūras tas ir tāds pats kā Fuji Green Tea skrubis un satur 3 izmēru nešķīstošas skrubējošās daļiņas. Tas ir želejveida tekstūras, tāpēc man to patīk lietot uz sausas ādas un tikai pēc tam slapināties, jo uz sausas ādas ir labāks efekts, jo tad daļiņas neslīd prom no plaukstām.
Šis no visas kolekcijas smaržo visintensīvāk - ļoti sulīgi pēc laima sulas un svaigi plūktām piparmētrām. Vienīgais priekš skrubja nedaudz padārgs...


Sviestkrēms (18.80) kā vienmēr labs - biezs, uz ādas kūst un ļoti labi mitrina. Smarža tāda kā skrubim, tikai maigāka. Iesūcas diezgan ātri, uzreiz var ģērbties un aromāts saglabājas kādu laiku, ja lieto kopā ar skrubi. Konsistence tiešām kā sviestam, kad nonāk uz ādas - kā krēmam, ļoti patīk! :)


Uh, sorbets (15.00būs vesels piedzīvojums karstā dienā. Tik atvēsinošs un patīkams, ja vēl paturēs ledusskapī, būs super atvēsinošs. Noteikti nav ziemas produkts, jo pēc tā lietošanas uz ādas ir patīkams vēsumiņš kādu laiku, pat teiktu aukstumiņš. Iesūcas vidēji ātri, mitrina labi, bet, ja uzklāj par daudz, var nedaudz virpināties.


Ķermeņa smaržūdens (22.50) sākumā likās neizprotamā iepakojumā, jo nav kā regulārais TBS smaržūdens, bet īstenībā tas ir viegls un ērti lietojams pēc dušas. Vienkārši jāiepilina tas plaukstās un jāpapliķē pa vēlamajām ķermeņa vietām - kaklu, rokām utml. Šis sākumā šķiet nedaudz spirtots, bet vēlāk alkohols izgaro un paliek svaigais mojito aromāts, kas lieliski paildzina pārējo produktu smaržu. Vienīgais nav ļoti noturīgs, ap 2-3 h, bet kopumā tas lieliski noslēdz ķermeņa kopšanas rituālu un labi papildina visu kolekciju.


Pieejami visos TBS veikalos, ir nopērkami arī dažādi dāvanu komplekti.
Kamēr rakstīju, sagribējās atkal to svaigumu, jāiet tik dušoties!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru