piektdiena, 2015. gada 31. jūlijs

Essence Fun Fair kolekcija

Sveikas!
Nesen Essence nāca klājā ar jaunu kolekciju Fun Fair, kas smaržo pēc cukurvates, popkorna un konfektēm - viss, kas nepieciešams saldai vasarai. Izmēģināju kopumā 8 produktus no visas sērijas un esmu gatava sniegt atsauksmi, jo daži produkti man iepatikās, bet dažos esmu stipri vīlusies...

Sāksim ar produktiem, kas man patika.


Shimmer Pearls (01 Keep Sweet and Sparkle On) - četru toņu mirdzuma pērlītes, forši izgaismo ādu, nav pārlieku lieli spīdumiņi un smaržo patīkami, iepakojums diezgan ērts. Turas uz ādas apmēram pus dienu, vairāk ne. Tāds viegls ikdienas variants.
8/10




Baked Blush - šimmerīgs, izgaismojošs vaigu sārtums, man ir divi toņi, sāksim ar mīļāko - 01 Ring Around The Rosy - skaists rozīgs tonītis, kas uz vaigiem izskatās nereāli dabiski, tiešām izskatās, ka vaigiem ir dabīgs iesārtums, pluss sārtums dod izgaismošanu un seja izskatās ļoti svaigi. Tiešām paskatoties uz šo toni iepakojumā nekad nepadomātu, ka dos tik skaistu efektu, galvenais -nedrīkst pārspīlēt!
8/10

Otrs ir 02 Sweetheart's Sweet Tooth - maigs, persiku krēma tonis, nekādā gadījumā nenosauktu to par sārtumu, jo tam nav pat ne miņas no sārtā toņa, tas drīzāk ir izgaismotājs, kas savas funkcijas pilda labi, bet sārtums tas noteikti nav. Izmantoju kā izgaismotāju, tādā pielietojumā patīk pat labāk par pērlītēm.
7/10



Soft Covering Lipstick - krēmīgas lūpu krāsas, lūpas nesausina un smaržo lieliski, bet stāsts ne par to, bet par toņiem un klajumu. Tonis 02 Sweetheart's Sweet Tooth klājas un uz lūpām izskatās šausmīgi - gluži kā mironis ar sausām lūpām, viens liels fuj!

1/10

Bet otrs tonis 01 Ring Around The Rosy gan izskatās un klājas daudz labāk, tonis ir rozīgi violets, dod sejai svaigumu un izskatās diezgan koši saulītē. Klājas diezgan vienmērīgi, bet iesaku apakšā klāt nedaudz lūpu balzama.

7/10


Cotton Candy Nails - pūkaina pūdera un glitteru mix, kas jāber uz nagiem, pirms nožuvusi nagu laka. Neesmu šādu nagu dekoru mīļotāja, tāpēc šādus reti lietoju, bet dažreiz pārmaiņas pēc jau var. Rozā pūka (01 candylicious) izskatās labāk nekā zilā (02 sugar for my honey!). Diemžēl uz nagiem izskatās diezgan neakurāti un ātri vien nonāk nost, īpaši ja bieži mazgā rokas. Šo es nosauktu par vienas dienas variantu, jo labi izskatās tikai pēc uzklāšanas.
Izveidoju uz plastmasas nagiem, lai skats labāks:

4/10

Nepiemirsu arī par matu gumijām - tās gan man patīk, mīkstas, bez metāliņiem un kvalitatīvas, lieliski noderēs kā dāvana kādai mazai kārumniecei!

Kopumā kolekcija manā skatījumā ir daļēji izdevusies, noteikti varu izcelt 01 Ring Around The Rosy lūpu krāsu un sārtumu, kā arī pērlītes. 

Kolekcija pieejama tikai veikalos Drogas.

Drīzumā gaidāmi arī Catrice sortimenta papildinājumi, varu pačukstēt, ka būs daudz foršu jaunumu!

4 komentāri:

  1. Sveika,
    Varbūt zini no kura datuma Latvijā parādīsies Catrice ziemas/rudens sortimenta papildinājums ? Ārzemju blogos jau var lasīt atsauksmes, wish list izveidojies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! :)
      Precīzu datumu nezinu, bet preses relīzē rakstīts, ka no jūlija, pieņemu, ka no jūlija beigām/augusta sākuma, jo vēl Drogās jaunos produktus redzējusi neesmu :)

      Dzēst
    2. Paldies, gaidīsim veikalu plauktos :)

      Dzēst
  2. ļoti meitenīga kolekcija
    izgaismotājs izskatās labs, bez lieliem spīguļiem

    AtbildētDzēst