ceturtdiena, 2015. gada 30. jūlijs

Vichy Purete Thermale jaunumi

Sveikas!
Nesen aptiekās parādījās divi Vichy jaunumi no Purete Thermale līnijas sejas ādas attīrīšanai - Fresh Cleansing Gel un Beautifying Cleansing Micellar Oil. Abi attīra ādu no kosmētikas, netīrumiem un putekļiem, bet pēc tekstūras un lietošanas pilnīgi atšķirīgi, kaut gan abi jau paspēja kļūt par maniem mīluļiem...

Fresh Cleansing Gel - attīra ādu no visa veida netīrumiem(piesārnojuma, putekļiem un sebuma) pateicoties moringa sēklu ekstraktam.Palīdz samazināt cietā ūdens iedarbību(diskomforts, sausa āda) pateicoties Amilite un glicerīnam.Bez parabēniem, krāsvielām, ziepēm.


Gēls ir vidēji biezs, smaržo ļoti svaigi un patīkami un, neskatoties, ka sastāvā nav ziepju, lieliski puto.
Gēls ir ļoti patīkams lietošanā -ikdienā dodu priekšroku tieši sejas mazgāšanas želejām, tāpēc izvēlos tādas, kas ādu attīra no kosmētikas, sebuma, bet ādu nesausina, tāpēc šī želeja man tik ļoti iepatikās. Tomēr sausas/normālas ādas īpašniecēm var nedaudz ādu sausināt, tšapēc nekavējoties jālieto kāds toniks. Tā momentā izšķīdina kosmētiku, nomazgā visu nost bez jebkādiem pārpalikumiem un galvenais nerada velkošu un sausas ādas sajūtu. Vislabāk patīk to lietot tieši no rīta, jo svaigā smarža un sajūta uz ādas lieliski pamodina. Želejai ir vidēji liels patēriņš, domāju pietiks kādam 1,5 mēnesim, lietojot vienu reizi katru dienu. Ja neatradīšu neko labāku, noteikti uz atlaidēm iegādāšos jaunu!
Vērtējums: 9/10


Beautifying Cleansing Micellar Oil ĀDAS KVALITĀTI UZLABOJOŠA ATTĪROŠA MICELĀRĀ EĻĻA. Ļoti maiga un efektīva attīrīšana.
Miceļļu + barojošā kamēlijas eļļa. Āda nepaliek taukaina, lipīga vai spīdīga.Bez parabēniem, hipoalerģiska. Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši sausai.


Iepriekš esmu no attīrošajām eļļām lietojusi tikai korejiešu zīmola Banila Co eļļu/sviestu, kas man ļoti iepatikās, tagad radās iespēja izmēģināt arī Vichy zīmola attīrošo micelāro eļļu, kas sola maigi attīrīt ādu no kosmētikas un netīrumiem paralēli kopjot ādu un uzlabot tās kvalitāti. Sākumā biju nedaudz skeptiski noskaņota pret eļļām ādas attīrīšanā, bet kļūdījos - eļļa tiešām ir lieliska un tā pierādīja visas labās atsauksmes par to. Tā ir pašķidra, pietiek ar 2 pumpīša spiedieniem, lai pilnībā noņemtu visu kosmētiku un attīrītu ādu. Eļļa jāiemasē ādā līdz tā izšķīdina kosmētiku (lietoju to arī acīm, nedaudz rodas problēmas ar ūdensnoturīgo tušu, bet to lietoju ļoti reti), tad jāsamitrina plaukstas un jāmasē tālāk līdz eļļa pārvēršas baltā pieniņā un viss jānoskalo, nepaliek ne taukaina sajūta, ne kādi eļļas atlikumi - āda jūtas svaigi un komfortabli. 
Patēriņš ir diezgan mazs, pietiks 2 mēnešiem vismaz!
Vērtējums: 10/10

Nopērkamas: Latvijas aptiekās

Bučas un jauku dienu! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru