sestdiena, 2015. gada 1. augusts

Jaunums - L'Oreal Paris Infallible Mega Gloss lūpu spīdumi

Sveikas!
Beidzot L'Oreal nāk ar jaunumiem - Infallible 24 h Matte tonālajiem krēmiem, Superstar tušu, Smokissime zīmuli, True Match atjauninātajiem tonālajiem krēmiem un Infallible lūpu spīdumiem, par kuriem pastāstīšu šodien!



L'Oreal Paris -
Pārliecinošs efekts, pārliecinošs komforts visas dienas garumā.  Jaunās paaudzes lūpu spīdums ar inovatīvo aplikatoru, kas pielāgojas lūpu formai. Lūpu mitrināšana 5 stundu garumā. Matēts, krēmīgs vai mirdzošs efekts, kurš būs Tavējais šodien?


Tātad lūpu spīdumiem ir 3 efekti - matēts, krēmīgs vai mirdzošs. Es izmēģināju 2 matētos un 1 krēmīgo. Ļoti nopriecājos par matētajiem, jo neesmu super spīdīgo lūpu produktu piekritēja, man patīk vai satīna vai matētais finišs. 


404 Raspoutine-Me ir oranžīgi sarkanais matētais tonis. Neteikšu, ka šie spīdumi ir patiešām matēti, gribētos mazāk spīduma, bet varu teikt, ka tie ir ļoti pigmentēti, pat tad, kad pamata kārta nonāk nost, uz lūpām paliek smuks pigments, kas pakāpeniski pazūd. Izskatās koši un vasarīgi.



110 I Got The Power ir ikdienas nude tonis, labi piestāv pie dažādām matu krāsām un ādas toņiem, ideāls ikdienai, krēmīga tekstūra, nav lipīgs, bet turas nedaudz mazāk kā matētie. Ļoti viegli uzklāt, var iztikt arī bez spoguļa.



407 Smoke Me Up ir piesātināts ogu tonis, kas būs ideāls rudens sezonā, tas ir super pigmentēts, tas pats, kas ar oranžo toni. Turas tā pat kā otrs matētais apmēram 3-4 h, nav lipīgs, klājas vienmērīgi un izskatās ļoti labi un šiki. 



Otiņa spīdumiem ir izliekta, ļoti ērta un var precīzi spīdumu uzklāt. Es pat drīzāk teiktu, ka abi matētie ir kā šķidrā lūpu krāsa, jo pigmentācija tiešām ir apsveicama. Spīdumiem ir ļoti patīkama smarža, atgādina kaut kādas jogurta želejkonfektes. Vienīgais man prasītos matētajiem vēl vairāk matētu efektu, bet tā lūpu spīdumi ir lieliski un labprāt iegādātos vēl kādu tonīti.


Nopērkami: Drogas u.c.
Cena: 6,99 EUR

Vērtējums: 9/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru