piektdiena, 2015. gada 3. jūlijs

Jūlija Glancebox

Sveikas!
Nu ir pienācis laiks kārtējai Glancebox skaistuma kastītei, kas šoreiz atkal patīkami pārsteidz jau ar dizainu vien! Tā ir kā skaists, meitenīgs un puķains koferītis ar rokturīti, ērti nēsājams un atverams. tad nu skatāmies, kas iekšā...



Vasarīgs bukletiņš ar produktu aprakstiem, Stenders bukletiņš un ...


Kupons sejas procedūrai 15 EUR vērtībā salonā Eliēr


Wella Professional Elements šampūns un matu maska (30 ml) - abi ļoti patīk, jau izmēģināju, noteikti vēlos pilnizmēra produktus! Smaržo ļoti labi, dod apjomu un ir ļoti ekonomiski, sastāvi labi!


Cocovogue Skin Burns Relief balzams pret apdegumiem (20 g) - sastāvs 100% dabīgs, pamatā nerafinēta kokosriekstu eļļa, eikalipts un dažādas ēteriskās eļļas. Jau lietoju un pirkšu atkārtoti, jo cena arī patīkama, ķobītis maksā ap 3 eiro, turklāt var izmantot arī citiem mērķiem, jo balzams ir diezgan universāls un lietojas ekonomiski :)


Stenders melleņu dušas krēms (30 ml)- šo jau sen gribēju izmēģināt, principā parasta mitrinošā dušas želeja, patīkami smaržo, bet pilno laikam nepirkšu.


TooCoolForSchool Pumpkin sleeping mask - maska, kas jālieto uz nakti, jau izmēģināju, tiešām patīkama, labi mitrina un lieliski attīra no atmirušajām ādas šūnām.


Šomēnes kastīte tiešām lieliska, produkti iekšā visi ļoti noderīgi un aktuāli vasaras sezonai. Tiesām esmu sajūsmā sākot no iepakojuma, beidzot ar saturu. Super!

Vērtējums: 10/10
Cena: 14 EUR
Vairāk info: www.glancebox.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru