pirmdiena, 2015. gada 6. jūlijs

Kārtējā Saneribox skaistuma kastīte

Sveikas!
Šodien par vēl vienu skaistuma kastīti, tikai dīvaini, ka jūnija kastīte iznāk jūnija pašās beigās/jūlija sākumā...
Bet nu kastīte attīstās, dizains mainās un šoreiz pavisam skaists - ar samta ornamentu un neparastu kastītes formu.
Tad nu lūkojam, kas iekšā...



Šoreiz Saneribox kastītē ir 2 smaržu paraudziņi, abi patīk un forši, ka abi ar pulverizatoru.

Viens Lancome La Vie Est Belle smaržas - ļoti sievišķīgs, saldens un laimes hormonu vairojošs aromāts, ļoti patīk, Galvenās notis -magnolija, baltie ziedi, pačūlija.

Otrs - Hermes Le Jardin de Monsieur Li - viegls, patīkams, pieklusināts aromāts, notis nemācēšu precīzi aprakstīt, bet aromāts no zāļu-citrusu kategorijas, pilnīgs pretstats Lancome smaržām. 


Lancome Visionnaire Advanced Skin Corrector - koriģējošs serums sejai, nogludina poras, grumbiņas un ādas tekstūru. Jau izmēģināju, ļoti viegls, labi der kā make up bāze un forši izlīdzina ādas toni.

Gatineau Aquamemory mitrinošā sejas maska - lieliska! Jau izmēģināju, tiešām ideāli mitrina ādu un padara to starojošu jau no pirmās lietošanas reizes, labs produkts, lai ātri savestu blāvu, nogurušu ādu kārtībā. Var lietot biezā kārtā uz 10 minūtēm vai ļoti plānā kārtiņā uz nakti.

 Helen Seward mediter atjaunojošs fluīds matiem - arī izmēģināju, klāt vienīgi nenāca solītais pulverizators un nācās klāt matos tā pat. Lieto visu vai pus iepakojumu uzreiz 1-3 reizes mēnesī, lai atjaunotu bojātus matus. Nekādu dižo efektu uzreiz nemanīju, bet matu galus gan forši saveda kārtībā.


SebaMed šķidrās ziepes intīmajai higiēnai - noderīgs ceļojumos, neesmu mēģinājusi, bet īpašus komentārus arī neprasa. Esmu par šādiem produktiem kastītē, jo noder ikvienam.

Marvis zobu pasta - neesmu vēl mēģinājusi, bet ieintriģēja zefīra tekstūra un apraksts, kas sola ārstniecisku, balinošu un patīkamas garšas efektu.

Un saldākai dzīvei - iesaiņots šokolādes bezē cepumiņš! :)


Kopumā kastīte ļoti forša, visus produktus lietošu, jauki, ka tagad kastītēs būs arī aromāti!

Cena: 18 EUR
Vērtējums: 9/10
Nopērkama: www.saneribox.lv

Jauku dienu! Izbaudiet vasaru, lai arī kāda tā Latvijā būtu! :)

1 komentārs:

  1. Ļoti skaists noformējums kastītei! :))
    Taču kastītes saturs mani gan kaut kā neuzrunā. Bet, protams, liels prieks, ka Latvijā parādās šādas skaistuma kastītes.

    AtbildētDzēst