trešdiena, 2015. gada 22. jūlijs

Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence

Sveikas!
Blogā bija parādījies diezgan liels klusums, bija daudz darāmā, pluss pa vidu superīgi pavadītais Positivus un atpūta pēc tā. Bet tagad atsāksies rakstu vilnis, daudz dažādu foršu produktu izmēģināts, tāpēc šodien par interesantu neseno Kiehl's jaunumu, ar kuru bija iespēja iepazīties Kiehl's blogeru brokastīs - Iris Extract Activating Treatment Essence.


Iris Extract Activating Treatment Essence ir iedarbīgs skaistuma rutīnas solis jauneklīgam ādas izskatam, kas uzlabos sekojošo kopjošo līdzekļu iedarbību. 
Uzklājiet to ar maigām piespiedošām kustībām pēc sejas attīrīšanas un tonizēšanas. 


Tātad šīs nav nedz toniks, nedz serums - tā ir esence, kas lietojama starp sejas attīrīšanu, tonizēšanu un mitrināšanu. ES to lietoju tonika vietā, jo vispār tonikus tik pat kā nelietoju. Esence ir šķidra, tomēr ne tik šķidra kā toniki, es pati teiktu, ka tā ir tāda kā emulsija. Patēriņš ir nu ļoti minimāls - daži pilieni no lielā 200 ml iepakojuma, tāpēc pietiks vairāk kā pus gadam, ja ne ilgāk. Kad tā uz sejas pažūst, rodas nedaudz lipīga sajūta, bet pēc dažām minūtēm tā pazūd.


Esenci lietoju jau 2 mēnešus un varu teikt, ka parakstos zem katra Kiehl's vārda - āda paliek manāmi starojošāka, dzīvīgāka un mitrinātāka. Protams, esence nedarīs brīnumus, āda ir arī atbilstoši jākopj, bet tā ir nozīmīga manas ikdienas rutīnas sastāvdaļa. No rīta pamostos un pilnīgi jūtu, ka āda ir mīksta, tvirta un daudz veselīgāka nekā, ja vienkārši lietoju nakts krēmu kā agrāk. Nepateikšu tieši ko esence manā ādā izmainīja, bet efekts noteikti ir redzams itin visur - gan ādas tekstūrā, gan kopējā izskatā. 



Liekas, ka āda palikusi gluži kā atkarīga no šīs esences, jo tā darbojas arvien labāk un labāk, jo lietoju to regulāri - gan no rīta, gan vakarā. Mēdzu to pat lietot uzreiz pēc dušās krēma vietā, āda jūtas fantastiski. 
Esence pastiprina arī citu produktu iedarbību, kas tiek lietoti uz ādas pēc un pirms esences.


Neteikšu, ka šī esence ir katras sievietes must have, daudzām pietiek tikai ar attīrīšanu, tonizēšanu un mitrināšanu, bet šī esence ir perfekta starojumu un dzīvīgumu zaudējušai ādai vai vienkārši ir lielisks līdzeklis ikdienas ādas lutināšanai un papildu kopšanai.

Nopērkama: Kiehl's stendā u/v Stockmann
Cena: 33 EUR
Vairāk info: Kiehl's Facebook lapa

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru