ceturtdiena, 2015. gada 20. augusts

Douglas dekoratīvā kosmētika sejai

Sveikas!
Nesen parādījās jaunumi Douglas veikalos - Douglas dekoratīvā kosmētika, kuru man bija ļoti interesanti izmēģināt, jo produkti izrādījās ļoti kvalitatīvi un lieliski lietošanā. Šodien par dekoratīvo kosmētiku sejai - Aquarelle pūderi, sārtumu un 12h tonālo krēmu...


Douglas Make - Up 12H Foundation (Ilgnoturīgs tonālais krēms)
Dabisks un nemanāms tonālais krēms, kas saglabā noturību līdz pat 12 stundām. Īpašā krēmveida tekstūra ļauj tonālo krēmu viegli uzklāt. Sejas ādas nepilnības tiek noslēptas un tonis ir izlīdzināts. Āda izskatās svaiga visas dienas garumā.
Man šis noteikti nav ikdienas variants, jo tonālos nelietoju gandrīz vispār vai dažreiz BB krēmus, bet uz svētkiem vai īpašiem gadījumiem bez tonālā krēma tik pat kā neiztikt. Tāpēc šis ir ideāls variants tiem, kas mīl ikdienā labu sedzamību, ilgnoturību un dabisku izskatu. Tonālais ir diezgan biezs, bet izlīdzinās viegli, neizceļ sausos pleķīšus un klājas ļoti vienmērīgi un dod svaigu izskatu, nedz spīdīgu, nedz matētu. Noturas uz ādas patiešām ilgi, aptuveni 9-10 h, regulāri piepūderējot pat vairāk, izmantoju to arī zem acīm, rieviņās nesaiet un izskatās ļoti labi. Kopumā šis ir vidējas/labas sedzamības tonālais krēms, kas izskatās svaigi un dabiski, bet noturas uz ādas diezgan ilgu laiku, īpašos gadījumos noteikti došu priekšroku tieši šim, tomēr ikdienai šis šķiet nedaudz par smagu.
Pavisam pieejami 6 toņi, arī sniegbaltītes atradīs savējo, jo man šis tonis 02 So Beige man vasarā ir par gaišu. Tomēr būs grūtības atrast vajadzīgo sejas apakštoni, jo toņu izvēle Latvijā nav tik liela.
Cena: 19,95 EUR
Vērtējums: 9/10
Douglas Make - Up Aquarelle Powder (Izgaismojošs vaigu sārtums)
Douglas apvieno trīs dažādus toņus, kurus Jūs varat lietot, kā vēlaties. Mīksta un samtaina tekstūra. Ar tumšāko toni varat iezīmēt sejas kontūru, ar spilgtākajiem izcelt vaigu kaulus. Mirdzošs un svaigs rezultāts.
Ak, cik šis produkts ir burvīgs! Nekas cits nav vajadzīgs kā šis, lai radītu patiešām svaigu un mirdzošu vasaras izskatu. Uz iedegušas ādas izskatās lieliski! Bronzīgos toņus jaucu kopā un uzklāju zem vaigu kauliem un pie matu līnijas, savukārt rozīgo ar izgaismotāju arī jaucu kopā un klāju uz vaigi kauliem un zem uzacīm. Turas visu dienu, izskatās ļoti dabiski un galvenais, ka tajā nav lielu spīdumu, tikai smalks šimmeris, kas neļauj sejai nesmuki spīdēt. Dažreiz sajaucu visus toņus kopā un klāju vaigu sārtuma vietā, lai izceltu iedegumu. Turklāt iepakojums patiešām ir liels un pietiks ļoti ilgam laikam. Šādā formātā pieejamas arī acu ēnas skaistos toņos.
Cena: 16,95 EUR
Vērtējums: 10/10
Douglas Make - Up Cream Blush (Krēmveida vaigu sārtums)
Jaunākās paaudzes krēmveida vaigu sārtums klājas precīzi un viegli. Nav taukains. Tas dos Jūsu vaigiem svaigumu un toni. Viegls un dabisks izskats.
Šim sārtumam ir ļoti interesants un mīlīgs iepakojums, turklāt arī ērti lietojams. Lietoju to vai nu uzklājot uz vaigiem un izlīdzinot ar pirkstiem vai nu ar otu no iepakojuma un tad jau uz vaigu āboliem. Tonis ir bez šimmera, dabiski rozā un rada nemanāmu ikdienas sārtumiņu. Turas diezgan ilgi, noteikti ilgāk par pūderveida sārtumiem, jo ir krēmveida un veido labu saķeri ar ādu. Vienīgais mīnuss, sārtums ne visai labi smaržo (man atgādina svaigu sēņu, laikam šampinjonu smaržu), bet uz ādas tas nav jūtams. Man ir tonis 1 Rose Rabbit, pavisam pieejami 6 toņi.

Cena: 12,95

Vērtējums: 8/10
Uz ādas kopā ar Aquarelle:
Drīzumā arī parādīšu produktus lūpām un acīm, kas nemaz neatpaliek no šiem skaistuļiem!
Jauku un saulainu Jums ceturtdienu!

2 komentāri:

  1. Aquarelle pūderis perfekts :) mīlu šo produktu, bet 1x ieliku koferī un pēc pārvesšanas sadrupa :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ak, vai, žēl, ka tā. Tieši nesen padomāju, cik neforši būtu, ja sadruptu, jo visa tā burvība ir toņu salikumā. Bet nu nekas, vismaz var jaukt visus kopā un salabot :)

      Dzēst