trešdiena, 2015. gada 7. oktobris

Catrice Rudens/Ziemas jaunumi

Sveikas!
Diemžēl, tagad blogam pavisam maz laika sanāk veltīt, jo ir daudz darbu un nepieciešama arī atpūta, bet tagad jāsaņemas un rakstus šonedēļ noteikti solu! Bet šodien par kaudzi jaunumu no Catrice, kas jau ir pieejami Drogas veikalos kā sezonas sortimenta papildinājums.


Produkti sejai


Sun Glow Mineral Bronzer (010 Golden Light) - skaists izgaismojošais bronzeris, iepakojumā izskatās labi, likās, ka derēs ideāli, bet nekā -uz ādas ir diezgan oranžs un izskatās nedabīgi, žēl, lietot jau var, bet pavisam nelielā daudzumā, bet tā dod smuku izgaismošanu un turas labi, bet nepaveicās ar toni.

Multi Matt Blush (010 Love, Rosie!) - šim nu gan varu dziedāt tikai slavas dziesmas, pirmkārt dievinu matētos sārtumus, izskatās patiešām ļoti dabiski, dod smuku pietvīkumu vaigiem un nav super pigmentēts, jo var toņus jaukt proporcijā kā pašam patīk. Esmu pat saņēmusi komplimentus, ka vaidziņi smuki sārti (un cilvēks domāja, ka tas ir veselīgais dabiskais sārtums). Noteikti iesaku paskatīties veikalā.


Even Skin Tone Foundation (020 Beige Rose) - ļoti viegs, puscaurspīdīgs tonālais krēms, kas rada super svaigas un mitrinātas ādas izskatu. Taukainai ādai noteikti kārtīgi jānopūderē, bet sausai ādai neizcels sausos pleķīšus un kopumā izskatās un turas tonālais ļoti labi, pat drīzāk atgādina BB krēmu.

Liquid Camouflage concealer (010 Porcellain) - ahh, šo arī dievinu!! Lielisks klāšanā, noturībā un izskatās dabiski, neizceļot sausumiņus. Ļoti patīk parocīgais iepakojums, lietoju gan zem acīm, gan uz pašas sejas, noteikti pirkšu vēl vienu iepakojumu, jo šis man tomēr nedaudz par gaišu, bet lietoju tāpat.


Produkti acīm


Chocolate Nudes acu ēnu palete - skaisti ikdienas toņi, 3 matēti, 3 šimmerīgi, noturība diezgan laba, pigmentācija šimmerīgajiem labāka nekā matētajiem.


Deluxe Trio Eyeshadow (030 Rose Vintouch) - šimmerīgas pūderkrēma acu ēnas, vidēji pigmentētas ar vidēji labu noturību. Labas smokey eyes veidošanai.

Absolute Eye Colour Matte eye shadow (940 Popeye's Dayly Dose) - sūnu zaļš tonītis, labi izceļ acu krāsu un ir diezgan pigmentēts, lietoju galvenokārt līnijas zīmēšanai. (dzīvē ir košāks nekā bildē)



LuxuryLashes ūdensnoturīgā skropstu tuša - šī man ne visai patīk, jo formula ir sausa un tā rada arī ne visai pievilcīgu skropstu efektu, varbūt man vienkārši tāda gadījās, jo tuša patiešām ir ļoti sausa.

Eye Matic šķidra acu līnija - patīk, ka laineris ir matēts, bet neesmu šādu laineru cienītāja, jo vienmēr nofeiloju ar perfektas līnijas zīmēšanu (:D), tāpēc šis stāv vienreiz lietots, bet noturība un pigmentācija laba, tāpēc būs vien jāpiešaujas un jālieto.

Produkti lūpām


Shine Appeal Fluid Lipstick - šķidrās lūpu krāsas, kas diezgan atgādina Maybelline Color Elixir spīdumus, bet pigmentācija šiem ir labāka. Spīdumi ir pavisam nedaudz lipīgi, turas diezgan labi un izskatās arī forši. Ļoti ērts aplikators, kas ļauj to uzklāt ātri un bez ķēpām.

070 Better Make A Mauve

060 Marry Berry

050 What-A-Melon

Pure Brilliants lūpu spīdums - caurspīdīgs lūpu spīdums/balzams, patīkams uz lūpām, vienīgais kā jau nosaukumā minēts, ar daudz spīdumiem, neesmu šādu produktu cienītāja, bet kopumā izskatās labi un atsvaidzina koptēlu.


Glossy Lip Glow - caurspīdīgs lūpu spīdums, kas pēc neilga laika dod lūpām dabisku toni, manas lūpas paliek dabiski sārtākas, spīdums nav lipīgs, bet noturība maza, tomēr pēc tam joprojām paliek smuks tonis.


Produkti nagiem


Ultimate Nail Lacquer - divi jauni toņi, maigs persiku makarūns un piesātinātā oga. Otiņa plata, ērta, noturības ap 2-3 dienām. 99 Sweet Macaron Sin un 94 It's A Very Berry Bash.

Nu tāds garš raksts man sanāca, kopumā jaunumi man ļoti patīk, manāmi ir uzlabojusies Catrice produktu kvalitāte, kas viennozīmīgi priecē. Cenas arī ļoti pieņemamas, tāpēc noteikti jāiet uz Drogām aplūkot stendus, jo jaunumu daudz un visi interesanti!

2 komentāri:

  1. Man atkal ļoti patīk bronzeris, oranžs tas neizskatās uz tumšas/vidēji tumšas ādas. Savukārt sārtumu uz manis vispār nevar redzēt, kaut arī pamatīgi to klāju virsū :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu tur jau tā lieta, man ir gaiša āda, līdz ar to sārtums izskatās labi, bet bronzeris pārāk oranžs, bet, ja nebūtu iedegums tik ātri man nogājis, bronzeris ietu uz urrā! :D

      Dzēst