svētdiena, 2015. gada 11. oktobris

The Body Shop Spa Of The World

Sveikas!
Kā jau pirms kāda laika stāstīju, man bija iespēja apmeklēt TBS jaunumu prezentāciju un viena no jaunajām līnijām bija Spa Of The World produktu līnija, kas spēs īstenot īstu SPA mājas apstākļos. Kolekcijas produkti satur sastāvdaļas no visas pasaules, kas arī padara katru produktu neatkārtojami patīkamu un smaržīgu.

SPA OF THE WORLD ĀFRIKAS SAVVAĻAS PLŪMES SKRUBIS


TBS:
“Savvaļas plūmes koki aug Dienvidāfrikas mežos un savannā, kur to eļļa tiek izmantota ādas kopšanai. Savvaļas plūme ir bagāta ar oleīnskābi un tādējādi nodrošina izcilu ādas aizsardzību īpaši skarbos laikapstākļos - kā Dienvidāfrikas karstumā un vējos, tā arī “pilsētas džungļos”.

Skrubis noteikti patiks maigu un krēmīgu skrubju cienītājām, jo tieši tāds šis skrubis ir -biezs, krēmīgs un ar maigām skrubējošām daļiņām. Skrubja lietošana pavisam noteikti ir īsta bauda un relaksācija dušā, iesaku to lietot ne-steigas gadījumos, jo aromāts un tekstūra patiešām ir jāizbauda. Skrubis maigi attīra ādu, papildus to mitrinot. Skrubis ir maigi jāiemasē ādā, jānoskalo un āda jānosusina dvielī, pat nav īsti nepieciešams krēms pēc tam, jo āda jūtas fantastiski. 


Vēlos piebilst, ka visiem šiem krēmiem/skrubjiem ir ļoti lieli iepakojumi, tāpēc gan šī skrubja, gan krēmu pietiks ļoti ilgam laikam, tāpēc cena proporcionāli ir atbilstoša.
Vērtējums: 9/10

SPA OF THE WORLD JAPĀNAS KAMĒLIJAS KRĒMS


TBS:
“Jau gadsimtiem ilgi Āzijas sievietes ir zinājušas skaistuma noslēpumu. Kamēlijas eļļa ir bagāta ar oleīnskābi, tādēļ tā ir neticami mitrinoša un nodrošina ādas dabīgās aizsargbarjeras uzturēšanu. Samtains pieskāriens mitrinātai ādai.” 

Ah, tas aromāts ir tik dievīgs, ka gribās krēmu smērēt vēl un vēl. Tekstūra ir kā putotam krēmam, ļoti viegla un ātri iesūcas ādā. Āda momentāli paliek maiga, patīkama pieskārienam un pēc kāda laika patiešām var just mitrināšanu. Aromāts uz ādas saglabājas vēl vismaz pusi dienas, tāpēc krēms man nu ļoti patīk, par labāk to lietoju no rītiem, lai uzlabotu sev garastāvokli ar lieliski aromātu. Tomērar šo nevajag pārspīlēt tieši tekstūras dēļ, jo tas var pilnībā neuzsūkties, tāpēc, ja vēlaties to klāt bagātīgi, tad labāk uz nakti.


Vērtējums: 9/10

SPA OF THE WORLD HAVAJU KUKUI KRĒMS


TBS:
 “Kukui sēklu eļļa ir bagāta ar neaizstājamajām taukskābēm un vitamīniem, kā arī tai ir augsts linolskābes līmenis, kas nodrošina pilnvērtīgu ādas mitrināšanu un barošanu. Tādēļ šī eļļa ir piemērota pat vissausākajai ādai.”

Šis krēms atšķirībā no iepriekšējā ir drīzāk ķermeņa sviests, jo ir ļoti biezs un burtiski kūst uz ādas, tomēr uzsūcas tik pat ātri. Šis man pat labāk patīk, jo padara ādu ļoti, ļoti maigu, pabarotu un, lietojot uz nakti, nākamajā rītā āda ir loti patīkama un sausās vietas, piemēram, elkoņi, ir labi mitrināti un āda ir gluda. Patēriņš patiešām ir niecīgs, ho krēma nevajag daudz un bundulis ir milzīgs :) Kā arī aromāt\s šim ir tik pat dievīgs kā pārējiem produktiem, neskatoties uz to, ka katram produktam ir savādāka smarža.


Vērtējums: 10/10

SPA OF THE WORLD POLINĒZIJAS MONOI MIRDZUMA EĻĻA


TBS:
''Sievietes no Polinēzijas salām jau divus tūkstošus gadu izmanto Monoi (kokosriekstu eļļas un Taiti gardēnijas maisījumu), kas piešķir mirdzumu ādai un matiem. Šis ir patiešām brīnumains produkts.''

Eļļa ir diezgan bieza un barojoša, kā arī aromāts ir patīkams un nomierinošs. Eļļu labprāt lietoju matiem uz nakti un nākamajā rītā mazgāju matus, arī mēdzu lietot mitros matu galos. Patiešām matus pabaro lieliski un nogludina, ja lieto mitros matos. Uz ķermeņa ādas lietoju reti, jo eļļa iesūcas ne visai ātri (bet nu tā ir eļļa) un ja lietoju, tad uz nakti un uz īpaši sausām ādas vietiņām. Šis arī nebūt nav steigas produkts, jo eļļa ir jāizbauda un lēnām jāiemasē ādā un matos. Kā arī pēc tās lietošanas mati ir ļoti mirdzoši, īpaši retajā rudens saulītē. kaut arī iepakojumā ir tikai 170 ml, patēriņš nav liels un atkal - produkts ir ekonomisks, īpaši tad, ja lieto tikai matiem.

Vērtējums: 8/10

Kopumā šī līnija ir kaut kas pavisam jauns un foršs TBS sortimentā, jo nomainījās arī iepakojumi, tagad tie ir ļoti lakoniski, eleganti un izskatās dārgi, kā arī ļoti ērti. Tiešām interesanti, ka dažādi produkti no dažādām pasaules malām apvienojās vienā TBS Spa rituālā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru