ceturtdiena, 2015. gada 29. oktobris

L'Oreal Superstar tuša un Smokisime zīmulis/acu ēnas - atsauksme

Sveikas!
Atvainojos, ka atsauksme par šo burvīgo duo ir tik vēlu, jo produkti ir parādījušiem jau pašā rudens sākumā. Tātad šoreiz par L'Oreal Superstar tušu un Smokisime zīmuli/ acu ēnām.



Tušai ir divi gali - baltais, kas ir bāze, kura nožūstot paliek caurspīdīga un melnais, kas ir pati tuša, kas jāuzklāj pēc bāzes uzklāšanas.

Bāze lieliski skropstas paceļ, atdala un vienmērīgi noklāj, līdz ar to sagatavo skropstas tušas uzklāšanai.



Kad uzklāj tušu, atliekums vairs nav tik liels, bet kas par apjomu! Skropstas tiešām izskatās ļoti kuplas, apjomīgas un pamanāmas.

Mēģināju 2 variantus, pirmais - uzklāt bāzi un tad uzreiz tušu, rezultāts nebija tik labs kā, ja izmanto otro variantu, kas uzklāj bāzi, pagaida līdz nožūst un tad klāj tušu. Ja lieto 2. variantu, skropstām ir daudz lielāks pagarinājum un apjoms, bet jālūko, lai neuzklāj par daudz, jo var radīt sausu saķepušo skropstu efektu jeb kā es saku ''zirnekļu kājiņas''

Kopumā tuša ir laba ikdienas gaitām, kad gribas lielu apjomu un kuplumu, bet ne dramatisku efektu.

Vērtējums: 8/10


Smokissime acu ēnas/ zīmulis tonī 102 Brown Smoke. Ēnas viegli pludināmas, lieliskas smokey eyes, es lietoju vai nu iepludinot acs ārējā stūrī vai nu kā līniju virs skropstām. Noturība lieliska, pateicoties pusšķidrajai formulai un pigmentācija laba, to var palielināt, klājot produktu vairākās kārtās. 

Tonis ir diezgan neitrāls, brūns ar zeltu, skaisti mirdz saulītē.



Vērtējums: 9/10

Lai jums saulaina nedēļas nogale un labs garastāvoklis!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru