ceturtdiena, 2015. gada 29. oktobris

Saneribox Oktobris

Sveikas!
Sen te neesmu neko rakstījusi, biju ceļojumā Anglijā, bet tagad esmu atpakaļ ar jaunu iedvesmu, jo pēdējos mēnešos iedvesma man bija mazumā.

Tātad šodien par jauno Saneribox, kas, manuprāt, nu ir sasniegusi ļoti augstu kvalitātes un produktu atbilstības klientiem līmeni!



Kā parasti Saneribox priecē ar dāvanu kartēm un kuponiem, šoreiz ar 20% Rituals atlaidi dušas putām, 15 eiro dāvanu karti LadyZone salonā un 15 eiro dāvanu karti make up kursiem (kaut arī paši kursi ir aptuveni 8 reizes dārgāki), bet tā kuponi ļoti noderīgi un daudzpusēji, padomāts par dažādām gaumēm.



Tālāk seko lielie prieki jeb lielo izmēru produkti, kas šajā kastītē ir vairumā! 

Yves Rocher šī sviesta ķermeņa krēms - ļoti bagātīgs, domāts sausai ādai un sastāvā, kā pamanīju, šī sviests 2.vietā aiz ūdens, būs labs rudens/ziemas periodam, kā arī 75 ml iepakojums kā reizi labs līdzņemšanai.
Yves Rocher Sensitive Vegital mitrinošs krēms apsārtušai ādai - paraudziņš, jau izmēģināju, derēs sausai/normālai ādai, jo mana kombinētā āda sāka spīdēt jau pēc kādas stundas, bet apsārtumu noņem labi.
Australian  BodyCare tējas koka seja toniks - smaržo izteikti pēc tējas koka, jau iepatikās, labi atsvaidzina ādu un darbojas kā antiseptiķis, lieliski noņem kairinājumu un attīra ādu, par brīnumu nesausina, kaut gan sastāvā ir alkohols.

Rituals... Zensation dušas putas - jau iemīļots produkts, smaržo lieliski un tik pat lieliskas sajūtas dušā arī rada. Super!


Hugo Boss Hugo Woman smaržu paraudziņš - aromāts patīkams un ļoti sievišķīgs, augļu/ziedu kategorija vienmēr priecē manu degunu.

Missha dabīgs sūklis ar ogli sejas attīrīšanai - esmu jau mēģinājusi šādu ebay analogu, ļoti patika, sūkļi ir dabīgi, labi uzputo mazgāšanas produktus un ir ļoti maigi, bet attīroši.

Stenders Cranberry lūpu balzams ar šī sviestu -  Stenders balzami vienmēr labi, jo lielākā daļa tajos ir šī sviests, mitrina lūpas izcili, nerada lipīgu kārtiņu un smaržo ļoti dabiski un atgādina rudeni.


Un tagad maskas, maskas, maskas....

Missha Pure Source Honey sejas maska-salvete -  šis maskas man ļoti patīk, labi atsvaidzina un pabaro ādu, izmantoju gadījumos, kad izskatos sagurusi, labi saved ādu kārtībā.

Missha Super Aqua poru attīrīšanas masku komplekts - būs interesanti izmēģināt, komplektā poru attīrīšanas maska un poru savilkšanas maska.

Missha gēla lūpu maska - ļoti interesants produkts, lūpiņas izskatās tik forši - rozā ar zelta daļiņām, pat žēl mēģināt, jo negribās pēc tam mest ārā tādu jaukumu :D bet, kad lūpas saniķosies,būs noteikti jāpamēģina!

Nu tāda ir šī mēneša kastīte, esmu apmierināta un pat ļoti priecīga par visiem produktiem, jo visi interesanti un noderīgi, kā arī kastītes vērtība ļoti pārsniedz tās cenu, tāpēc kastīte ir arī ļoti izdevīga.

Vairāk info: 

Lai jauka un saulaina Jums šī nedēļa! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru