piektdiena, 2015. gada 30. oktobris

The Body Shop Oils Of Life

Sveikas!
Labs laiks pagājis, kopš TBS jaunumu prezentācijas, bet tikai tagad, pašā rudens viducī, esmu sagatavojusi atsauksmi par jau tik iemīļotajiem Oils Of Life produktiem, kas dod jaunu dzīvīu pat pašai nogurušākajai un sausākajai ādai, bet tajā pašā laikā normalizē taukainu un problemātisku ādu.

OILS OF LIFE™ INTENSĪVI ATJAUNOJOŠS DIVFĀŽU ESENCES LOSJONS


TBS:
Šī unikālā divfāžu eļļas [eļļa + ūdens] formula ar efektīvo sēklu eļļu spēku ir paredzēta kā pirmais solis pēc ādas attīrīšanas. Ikdienas lietošanai paredzētais losjons sagatavo un aktivizē ādu nākamajiem kopšanas soļiem. Divfāžu formula apvieno ūdens svaigumu un eļļas barojošo iedarbību. 

Esenci labāk lietoju pilinot uz rokām, nevis uz vates diska, jo tā var manāmi līdzekli ieekonomēt, kā arī ar rokām tiek veikta patīkama masāža un produkts labāk uzsūcas ādā.
Esence ir viegla, netaukaina un labi sagatavo ādu turpmākām procedūrām, man ļoti patīk to lietot vienu pēc dušas, kad negribas neko smagu, jo šī esence pati par sevi ādu mitrina diezgan labi. galvenais esenci pirms lietošanas labi sakratīt, lai eļļa un ūdens lietojas kopā proporcionāli.

OILS OF LIFE™ INTENSĪVI ATJAUNOJOŠA SEJAS EĻĻA


TBS:
Produkts sastāv no 99% dabīgas izcelsmes eļļām (1% sastāv no nepieciešamām vielām formulas saglabāšanai un drošai lietošanai). Mēs esam atlasījuši 3 īpaši vērtīgas sēklu eļļas, kas pazīstamas ādu atjaunojošo īpašību dēļ: *sējas melnsēklītes (melno ķimeņu) eļļa no Ēģiptes - bagāta ar antioksidantiem, *mežrozīšu eļļa no Čīles – bagāta ar omega 3 un 6, *kamēlijas eļļa no Ķīnas – bagāta ar oleīnskābi. Šī vieglās tekstūras eļļas ātri iesūcas ādā, padarot to maigu kā zīds un netaukainu. Mēs nesolām brīnumu... Bet tuvu tam. 

Eļļa ir samērā viegla, ātri uzsūcas, tāpēc to var lietot ne tikai uz nakti, bet arī dienas gaitās. Lietoju pēc esences un esmu vairāk kā mēneša laikā pamanījusi atšķirības ādā, tā vairs ne tik ļoti taukojas, ir ļoti gluda un patiešām pabarota. 

Eļļu lietoju arī skropstām, dažkārt arī lūpā, elkoņiem un ienadžiem, strādā lieliski un ādu pabaro pienācīgi. Eļļu var jaukt kopā ar citiem krēmiem vai arī lietot zem sejas maskām.

OILS OF LIFE™ INTENSĪVI ATJAUNOJOŠS SEJAS KRĒMS un OILS OF LIFE™ INTENSĪVI ATJAUNOJOŠS ŽELEJVEIDA KRĒMS


TBS:
Augu eļļas sastāv no taukskābēm, kas ietekmē eļļas tekstūru un ātrumu, kādā tās iesūcas ādas virsējā slānī. Taukskābju līmeņi, līdzīgi kā pirkstu nospiedumi, ir unikāli. Pateicoties tam, bija iespējams izveidot divas krēma formulas. Ar noregulējošo kamēlijas eļļu, koncentrēto sējas melnsēklītes eļļu un mežrozītes mīkstinošo eļļas tekstūru abi mitrinošie krēmi nodrošina to pašu barojošo efektu, bet tai pat laikā katrs ir ar savu tekstūru un sajūtu uz ādas.

Izmēģināju abus un teikšu, ka man labāk patika želejveida krēms, jo parastais krēms ir par treknu man, tāpēc to biju lietojusi vien pāris nedēļas pirms gulēt iešanas, tas lieliski ādu mitrināja un baroja, pat neteikšu, ka tas ir trekns, iesūcas ādā diezgan ātri, tomēr priekšroku dodu želejveida tekstūrai. Želejveida krēms gan ir mans absolūtais mīlulis, jo ir super viegls, uz ādas pat nemanāms, bet ādu mitrina lieliski un labi atsvaidzina. Vienīgais, kas dažiem varētu nepatiks, ir tas, ka tajā iekšā ir mikroskopiski mirdzumiņi, kas uz ādas pat nev manāmi, vienkārši dod vieglu mirdzumu sejai, kas izskatās dabiski.


Visiem produktiem ir apburoša smarža, izteiktāk dominē melnās ķimenes eļļa. Lietojot visus produktus kopā, pamanīju, ka sejas āda mazāk taukojas, āda no rīta izskatās starojoša un ir ļoti maiga, poras produkti neaizsprosto un nerada nekādas problēmas. Domāju, ka šie būs mani top produkti ziemas periodā.

Vairāk info: www.thebodyshop.lv

2 komentāri:

  1. Ļoti gribētos pamēģināt sejas eļļu un želejveida krēmu. Dzirdētas ļoti daudz labu atsauksmju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti iesaku, manuprāt tie ir divi labākie produkti no šīs līnijas, vispār TBS želejkrēmi ļoti patīk. :)

      Dzēst