svētdiena, 2015. gada 8. novembris

Mossa Vitamin Cocktail sejas eļļa

Sveikas!
Rudens jau sen pārkāpis dabas slieksni un ved aiz rokas ziemu, gaiss smaržo pēc vecām lapām un mitra asfalta, bet domas ir jau kaut kur Ziemassvētkos, piparkūkās un kanēļa standziņās. 
Šodien par vienu sajūtu produktu- Mossa Vitamin Oil Cocktail sejas eļļu, kas ir ļoti vērtīga sejas ādai rudens/ziemas sezonā, kas labumus uzņemam ne tikai iekšēji, bet arī ārēji.


Sejas eļļa “Vitamin oil cocktail” ir unikāla, jo bagātīgo sejas eļļas sastāvu veido 10 augu eļļas: jojoba sēklu, mandeļu, avokado, olīvu, aprikožu, plūmju, naktssveces, mežrozīšu, tomātu un auzu eļļa. Papildus pievienots unikāls organisko aveņu eļļas un smiltsērkšķu ekstrakta multivitamīnu savienojums.


Tā kā Vitamin Cocktail sejas krēms man ļoti gāja pie sirds un joprojām to lietoju, biju pārliecināta, ka eļļa patiks man ne mazāk. Un tā arī ir - eļļa ir burtiski kā nosaukumā minēts - ''vitamīnu kokteilis'' manai sejas ādai, jo, lietojot to uz nakti, no rīta āda burtiski mirdz no veselības un ir mitrināta, un noguruma pazīmes nemaz nav manāmas, kaut arī ir gulēts mazāk kā 6 stundas.

Eļļas tekstūra ir bagātīga un pabieza, bet saskaroties ar silto ādu tā nedaudz pakūst un diezgan neilgā laikā ādā iesūcas. Lietoju to 2 veidos - vai nu pāris pilienus pirms sejas krēma vai nu kādus 3-4 pilienus bagātīgai sejas ādas pabarošanai, kad prasās.


Domāju, ka sausas ādas īpašnieces eļļu var lietot arī pa dienu zem kosmētikas, jo tā labi sadarbojas ar kosmētiku un nepadara ādu taukainu.

Kopumā man eļļa liekas burvīga, gan pēc tās īpašībām, gan sastāva, gan arī vieglā smiltsērkšķu aromāta.

Nopērkama: Drogas veikalos
Vairāk info: 

Lai silti! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru