pirmdiena, 2015. gada 23. novembris

Artistry Hydra-V sejas kopšanas līnija -atsauksme

Sveikas!
Rudens iesākumā bija iespēja skaistajā Andrejostas restorānā Aqua Luna iepazīties ar jauno Artistry sejas kopšanas līniju - Hydra-V, kas sola mitrināt un pasargāt jebkura tipa ādu!

 Pavisam izmēģināju 5 produktus no visiem 7 līnijā ietilpstošajiem.

FRESH FOAMING CLEANSER 


Fresh Foaming Cleanser rūpīgi attīra ādu, iedarbīgi noņemot liekās taukvielas,
kosmētiku un apkārtējās vides netīrumus. Maigā gēla formula, kurā nav izmantotas
ziepes, veido barojošas putas, kas nomierina un ir viegli, ātri nomazgājamas un
saglabā mitrumu ādā. Rezultātā āda tiek maigi un iedarbīgi attīrīta, kas ir pirmais solis
ceļā uz maigāku, gludāku un elastīgāku ādu, uz svaigu un veselīgu izskatu.

Šīs putas lietoju vakaros, lai noņemtu kosmētiku un attīrītu ādu, ar ko līdzeklis lieliski arī tiek galā. Līdzeklis puto vidēji labi, bet kārtīgi to saputojot plaukstās, veido bagātības, biezas putas, kas lieliski attīra ādu no netīrumiem, pat pēc tam notīrot seju ar vates disku un toniku, vate ir pilnībā tīra, pluss līdzeklis nesausina ādu un nerada velkošu sajūtu, kas mazgāšanas līdzekļiem piemīt ne visai bieži.

FRESH TONER


Tonizēšana ir būtiska ikdienas ādas kopšanā – toniks palīdz nomierināt, barot un
mitrināt ādu, līdzsvarojot tās toni. Fresh Toner paveic daudz vairāk – tas atsvaidzina
un nostiprina ādu, sastāvdaļas nomierina, un maigā līdzekļa formula, kurā nav
alkohols, nodrošina patīkamu un gludu ādu. Fresh Toner ir piemērots visiem ādas
tipiem.

Toniks tagad ir mana sejas kopšanas rutīnas neatņemama sastāvdaļa no rītiem, jo āda ir daudz mitrinātāka, kad lieto gan toniku, gan krēmu, neļaujot tonikam nožūt uz ādas. Šis toniks patiešām ir kā nosaukumā minēts svaigs, jo smaržo svaigi un padara ādu ļoti maigu un patīkamu, kā arī noņem ikrīta nelielo ādas apsārtumu. Ļoti patīkams produkts.

VITAL SKIN SERUM CONCENTRATE


Vital Skin Serum Concentrate izmantotas vairākas unikālas zinātniskās metodes,
formulas un īpašs dabisko sastāvdaļu maisījums – tas viss iestrādāts vieglā serumā,
kurš satur zilus ūdens veida pilieniņus, kas atveras, produktu izspiežot no iepakojuma
vai uzklājot uz ādas. Serums viegli uzsūcas ādā un ir piemērots visiem ādas tipiem.

Serums ir super vieglas konsistences, momentāli iesūcas ādā un ir pavisam nemanāms, toties rada tūlītēju komforta un mitrināšanas sajūtu. Lietoju to pēc tonika un pirms sejas krēma, āda ir patiesi pateicīga - pēdējā laikā neviens sausa ādas pleķīša un starojoša sejas āda no rītiem. Lietoju to gan no rīta, gan vakarā, patēriņš nav liels, jo serums ir viegli izlīdzināms un uz ādas jūtams kā ūdens, jo sastāvā nav silikoni. Šis noteikti ir mans mīlulis no visas līnijas, vasarā pat lietotu vienu pašu, jo tas ir neticami viegls, bet ļoti mitrinošs. 

REPLENISH MOISTURE CREAM


Replenishing Moisture Cream nodrošina gan tūlītēju, gan ilgstošu un dziļu mitrināšanu. Krēmam ir viegla tekstūra, tāpēc tas strauji uzsūcas un sniedz uzskatāmus rezultātus. Savukārt tā bagātīgais sastāvs dziļi iesūcas ādā, novēršot stresa un dehidratācijas sekas, atveldzējot sausu ādu. Replenishing Moisture Cream sniedz maigus un tūlītējus, kā arī dziedinošus un noturīgus rezultātus. 

Krēms domāts sausai/normālai ādai, tāpēc man ir nedaudz par treknu, toties lietoju to pēc vajadzības, sanāk apmēram katru 3-4 dienu, jo krēms patiešām ir ļoti barojošs un atjaunojošs. No rīta āda jūtas fantastiski, ļoti pabarota un mīksta, tomēr nelietoju katru vakaru, jo baigos ādu pārtaukot. Domāju, ka būs īsta bauda sausai un izslāpušai ādai. Pamanīju, ka krēms lieliski tiek galā arī ar pigmenta plankumiem un mazām rētiņām, kas droši vien ir pateicoties tā ādu reģenerējošām spējām. 

REFRESHING EYE GEL CREAM


Refreshing Eye Gel Cream ir intensīvi mitrinošs, želejveida krēms, kas nav taukains
un sniedz tūlīt un ilgstoši svaiguma sajūtu un mitrina ādu ap acīm. Krēmam ir viegla
un zīdaina tekstūra, tas ātri uzsūcas un sniedz ātru un efektīvu mitrināšanu. Piemērots
visiem ādas tipiem. Refreshing Eye Gel Cream var lietot jebkurā dienas laikā pēc
nepieciešamības.

Šis acu krēms aizceļoja pie mammas, jo man izraisīja nelielu apsārtumu, tā kā man ir jutīga āda ap acīm, tad acu krēmus lietoju tikai pēc vajadzības un ne katrs man der. Mammai gan krēms iet uz urrā, teica, ka ''neko labāku dzīvē nav lietojusi, jo krēms ir viegls, želejveida un labi draudzējas ar kosmētiku, lieliski izlīdzina mazās krunciņas apkārt acij un padara ādu burtiski starojošu.'' Pēc sajūtām man pašai arī krēms patika, tomēr, kā jau minēju, āda ar acīm palika nedaudz sarkana, kaut gan nevienam citam, kam devu pamēģināt, tādu reakciju nebiju novērojusi. 

Kopumā jaunā Hydra-V līnija uz mani atstāja ļoti labu iespaidu tāpat kā citi Artistry produkti, jo man Artistry asociējas ar augstu kvalitāti un acīmredzamu iedarbību.

Iegādāties var pie AMWAY pārstāvjiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru