svētdiena, 2015. gada 22. novembris

Vichy jaunumi - Normaderm micelārais ūdens, sejas krēms un Neovadiol Magistral krēms sejai

Sveikas!
Pirms laba laiciņa sāku testēt jaunumus no Vichi - Normaderm micelāro ūdeni un sejas krēmu, bet mana mamma - Neovadiol Magistral sejas krēmu. Tāpēc šodien pastāstīšu Jums sīkāk par šiem produktiņiem. Raksts tik novēloti, jo Neovadiol krēmu testēja mamma, kurai jau ir vesela rinda testējamo krēmu, bet šis izcīnīja goda vietu viņas kosmētikas plauktiņā! tad nu skatāmies..



Normaderm Micelārais ūdens




Īpaši efektīva un īpaši maiga micelārā tehnoloģija
Sebumu regulējošs cinks, lai attīrītu ādu un noņemtu dekoratīvo kosmētiku, iespējami mazāk lietojot vates plāksnītes.
Pēc nedēļas par 82% attīrīta āda*.

Mazāk taukaina āda 75%*, komfortabla sajūta 73%*.

Tā kā kosmētiku noņemu ar sejas mazgāšanas želejām, šo izmantoju, lai papildus attīrītu ādu pēc kosmētikas noņemšanas un kā toniku no rītiem. Pamēģināju ar to arī noņemt visu kosmētiku un strādā lieliski arī kā parastā Aqua Thermal versija - labi noņem gan sejas kosmētiku, gan tušu. Acīs nekož, kas ir pats galvenais un padara ādu ļoti atsvaidzinātu. Par pretpumpu efektu nemācēšu teikt, tieši no šī produkta uzlabojumus ādas stāvoklī nepamanīju, bet kā micelārais ūdens pilda savas funkcijas lieliski, jau drīz izlietošu visu iepakojumu. Patiesībā diezgan līdzīgs Bioderma Sebium ūdenim, varbūt pat labāks.


NORMADERM ādas izskatu uzlabojošs krēms


Lai iedarbotos uz pieaugušo ādas nepilnībām, nepieciešama efektīva aktīvo sastāvdaļu kombinācija. Ādas izskatu uzlabojošais krēms, kuru veidojot pagājuši 11 pētniecības gadi un izstrādāti 13 patenti, paplašina robežas, atbrīvojot sievietes no ādas nepilnībām – hroniskām vai periodiskām. Beidzot sievietēm ir iespēja atgūt svaigu, lielisku ādu un atjaunot labsajūtu.

Sastāvā: Air LiciumTM, Phe rezorcīns, Glicērins, salicilskābe un linolskābe..

Krēmam ir diezgan specifiska smarža, kas parasti ir aptieku pretpumpu līdzekļiem, bet man netraucē. Krēms ir gēlveida, diezgan viegls un lielisks ikdienai, BET to nekādā gadījumā nedrīkst uzklāt pārāk daudz, jo tas zem kosmētikas sāk virpināties un rodas diezgan nesmuks skats, kas ir jāskalo nost, tāpēc paspīlēt nedrīkst. Ja uzklāj plānā kārtiņā, tad viss ir ideāli, krēms iesūcas ādā un nevirpinās. Tas labi ādu mitrina un neļauj ādai spīdēt vismaz pusi dienas, kas mani ļoti priecē, jo pat varu nelietot pūderi. Tā kā man nav pumpu kā tādu, bet ir nelielas problēmas, pa reizei mēdz uzrasties pinnes un kāda pumpa, tāpēc šis produkts man ir diezgan aktuāls.

Lietojot 2 mēnešus (ne katru dienu, bet gandrīz) esmu pamanījusi nelielas, bet patīkamas atšķirības manā ādā - ir normalizējies sebuma daudzums, āda ir vizuāli tīrāka un pazuda pigmenta plankumi no iepriekšējām pumpiņām un galvenais - nerodas jauni iekaisumi un jau esošie pāriet pa maksimums 2 dienām, tā kā varu apgalvot, ka krēms, to pareizi lietojot, noteikti palīdz pret pusaudžu un pieaugušo ādas problēmām, kas saistītas ar pumpu, piņņu un iekaisumu veidošanos. Īpaši labi krēms strādā uz riebīgajām pirms-menstruāciju pumpiņām.

Neovadiol Magistral pretgrumbu sejas krēms



Neovadion Magistral ir ādas kopšana, kas maina gan ādu, gan par 55 gadiem vecāku sieviešu dzīvi pēc pārejas posma. Ar Neovadion Magistral āda arī pēc menopauzes, izmantojot Vichy Research izvēlētās rekonstruējošās un atjaunojošās sastāvdaļas, var atgūt nepieciešamo blīvumu, maigumu, komforta sajūtu un starojumu.


Neovadiol Magistral Densifying Nourishing Balm ir pirmais ādas blīvumu palielinošais balzams no Vichy ar ādai ļoti svarīgām atjaunojošām eļļām. Apvienojot to lietošanu ar proksilānu (Pro-Xylane) un Proteic Gf, desmit dienās iespējams rekonstruēt visus ādas slāņus.

Mamma: '' Jau iepriekš biju izmēģinājusi lielisko Vichi LiftActive Supreme krēmu, ko jau sen esmu izlietojusi, tāpēc šis krēms nāca tieši laikā, jo kā pamanīju, ir domāts sausai ādai, kas ir mans ādas tips rudens/ziemas sezonā. Krēms ir ļoti patīkams, tāda sajūta, ka tas maigi apņem sejas ādu, labi pabaro un nogludina to. Lietoju pārsvarā uz nakti, jo dienai liekas nedaudz par smagu, kaut gan ziemā lietošu arī pa dienu, jo tas ir ļoti aizsargājošs. 
Pēc vairāk kā mēneša lietošanas esmu pamanījusi, ka āda patiešām ir ļoti pabarota, daudz pilnīgāka un gludāka. Sajūta, ka krēms ir ikdienas ūdens glāze manai ādai, jo kopš to lietoju, esmu aizmirsusi, kas ir sausa un blāva āda. Lielākais pluss krēmam ir tieši šis komforta un starojuma efekts, kas ir īpaši manāms no rīta, tāpēc arī, paskatoties spogulī, sanāk biežāk pasmaidīt. :) ''


Prieks, ka mammai patika, cik sapratu, tagad viņai Vichy zīmols ir topā, plāno iegādāties sev vēl vienu krēmu un arī Neovadiol serumu uz Ziemassvētkiem.
Man domas tādas pašas par Vichy - lieliski produkti, kas patiešām pilda solīto par diezgan labām cenām!:)


Lai jauka jaunā nedēļa! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru