ceturtdiena, 2015. gada 3. decembris

Saneribox speciālizlaidums - pašmāju kastīte ar pašmāju produktiem #MadeInLatvia

Sveikas!
Novembra mēnesī Saneribox ir īpaši pacentušies, izlaižot īpašo patriotisko skaistuma kastīti Made In Latvia, kas satur tikai Latvijā ražotas preces un produktus. Patiešām prieks un forši, ka šādā veidā var iepazīties ar pašmāju ražojumiem, ko pati pat neiedomātos nopirkt vai izmēģināt. Tad nu lūkojam, kas iekšā...




Stenders melleņu roku krēms - izmērs ļoti parocīgs un ideāls somiņai. Tā kā rudens/ziemas jeb vēju sezonā izvēlos izteikti mitrinošus roku krēmus, tas šis būs tieši laikā, jo lieliski roku ādu baro, bet uzsūca ļoti ātri, tāpēc lielisks dienas gaitām.
Pien Dairy Spa sejas mazgāšanas putas -man pret izteikto sūkalu aromātu nav nekas pretī, tomēr putas ir labas ādas attīrīšanai no rīta, jo vakarā tās kosmētiku noņem ne visai labi un nākas lietot papildus līdzekļus, bet vieglai sejas attīrīšanai no rīta lielisks, jo padara ādu super maigu.
Dion Energy Bar batoniņš - superīgs našķis pirms treniņa vai tā pat dienas vidū. Sastāv no samaltiem augļiem un riekstiem starp divām plānām kā papīrs vafelēm. Ņamma!


GMT Beauty Intensive&Lift sejas krēms - šis gan ceļos pie mammas, jo paredzēts ādai no 30 gadu vecuma, lasītas labas atsauksmes, tāpēc bija prieks to redzēt savā kastītē.

Ecoell Dzintara Pērle tonizējošs un ādu atjaunojošs krēms ar dzintaru - ļoti interesantas iedarbības un aromāta produkts, tiešām smaržo pēc dzintara un arī krēmā ir mazas dzintara daļiņas. Ļoti patīkami mitrina ādu un veic vieglu mikromasāžu.

Livonias Eco Cosmetics Bišu vaska sviests kāju pēdām - jau noprovēju - un lielisks! Vakarā atliek tikai sasmērēt ar šo savas pekas, kārtīgi pamasēt un uzvilkt kādas siltas adītas zeķītes, no rīta pēdas manāmi mīkstākas. :)


♥ Un lielais prieks - Madara Peel maska - jau sen vēlējos pamēģināt, nu ir iespēja. Satur AHA skābes, lieliski attīra no vecajām ādas šūnām un padara ādu tīrāku un ļoti maigu.

Kopumā kastīte, manuprāt, ir ļoti izdevusies, katrs produkts iepriecināja un man pat ir savi atklājumi, kā, piemēram, Pien un Ecoell produkti.

Iegādāties var: https://saneribox.lv/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru