piektdiena, 2015. gada 13. novembris

Essence rudens/ziemas jaunumi

Sveikas!
Pirms kāda laika rakstīju par Catrice rudens/ziemas jaunumiem, šoreiz pastāstīšu par essence. Jaunumu kā parasti essencei daudz, jo tika nomainīta daļa visa sortimenta.


The Gel nagu lakas


Kvalitātes ziņā lakas tik pat labas kā iepriekšējās, laba noturība un spīdīgs finišs kā gēla nagiem, bet toņi gan ir jauni. Vairāk dominē rudenīgās krāsas - pelēks, putekļaini zils, tumši violets, netīri rozā un kaut kas košs - matēts korallis.

51 miss captain/53 rock my world!/52 amazed by you/48 my love diary/47 va-va-voom

Sheer & Shine lūpu krāsas


Puscaurspīdīgas lūpu krāsas, kas pēc tekstūras atgādina lūpu balzamu un dod smuku toni lūpām, ļoti priecē mitrinošais efekts un dabiskais finišs, lūpas nav nedz matētas, nedz arī pārlieku spīdīgas.

Mans favorīt tonis ir nude, kas pa vidu (04 hidden secret), lieliski der ikdienai, jo tiešām ir ideāls neitrālais tonis, piestāv pilnīgi pie visa. Violetais (07 sparkling miracle) man ne visai der un patīk, jo tajā iekšā ir diezgan padaudz spīdumu, kas man lūpu produktos traucē, bet tonis skaists, labs rudenim un dod maigu ogu nokrāsu lūpām. Savukārt pats gaišākais (01 my first love) ir pārlieku gaišs priekš manis, nedaudz balina lūpas, derēs tiem, kam piestāv nude un tiem, kas nevēlas lūpas izcelt. Toties pigments nav tik liels, lai izskatītos pēc spoka, tāpēc izskatās šī lūpu krāsas kā parasts balzams.


Liquid Lipstick lūpu krāsas


Ak, šīs nu gan ir lieliskas, krēmīga, nelipīga formula, skaisti toņi un laba noturība, tas ir tas, ko vēlos izcelt šajos produktos. Tiešām izdevušās lūpu krāsas, jo krāsot un nēsāt tās ir viens prieks. Tonis 04 show off! ir diezgan košs koraļļu/arbūza tonis, kas patiks tiem, kam patīk būt košiem rudenī, lieliski atsvaidzina seju un nonākot nost atstāj vieglu rozīgu tonīti.
Savukārt tonis 06 make a statement ir īsts rudens atradums, pamanāms tumšs ogu tonis, kas lūpas izceļ nu ļoti, tāpēc šis jākrāso ar neitrālu acu make up. Bet šis noteikti ir mans must have šajās sezonā, mēdzu to arī piepūderēt matētam efektam vai uzklāt ļoti maz un izpludināt ar pirkstiem dabiskam efektam.


all about NUDES palete, mono eyeshadow un Matt touch vaigu sārtums


all about Nudes palete ir forša ikdienas toņu pelete, patīk visvairāk klāt neitrālos toņus un visa plakstiņa un brūno toni acs ieliekumā, rodas dabisks efekts un acs izskatās ''dziļāka''. Turas vidēji labi, bet nesaiet rieviņās, pat bez bāzes, vienkārši uz dienas beigām pazūd no plakstiņa, kas ir iepriecinoši tādā ziņā, ka neveidojas rievas. 

Mono acu ēnas tonī 21 keep calm and berry on ir ne visai pigmentētas, tāpēc ar tām noteikti nevar pārspīlēt, klāju acs ārējā stūrītī un rodas viegls rudenīgs smokey eye efekts. Noturība tāda pati kā paletei.

matt touch sārtums tonī 20 berry me up! ir skaists un neitrāls sārtuma tonis, dod ļoti dabisku efektu un nav pārāk pigmentēts, tāpēc pārspīlēt nav viegli. Noturība viduvēja, bet darba dienu izturēs.



Skropstu tušas


Multi-Action volume mascara - apjomu dodošā tuša ar šķiedrām, kas labi skropstas arī pagarina, birstīte silikona, klāj tušu nelielā daudzumā, tā kā šī noteikti ir tuša ikdienas lietošanai, dod smuku, garu, dabisku skropstu efektu.

I ♥ Extreme waterproof volume mascara - šī gan ir pretējs gadījums, dod mega apjomu un garumu, lieliska īpašiem gadījumiem vai tiem, kam patīk nedaudz saķepušu un garu skropstu efekts.


Nopērkami veikalos Drogas.

Jauku vakaru! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru