pirmdiena, 2015. gada 16. novembris

Lotos Pharma Faringotabs - veselīgam rudenim + padomi

Sveikas!
Rudenī bieži vien gadās saslimt nepiemērotākajā brīdī, pat nejūtot, ka varētu draudēt saaukstēšanās. Šodien par tādu ne-kosmētiku tēmu - veselību, precīzāk par lieliskajām Lotos Pharma Faringotabs pastilām un no manas puses - dažas receptītes no dabas veltēm.

Sāksim ar pašu raksta varoni - Faringotabs pastilām


Elastīgās un dabīgās pastilas, kas ir saudzīgas mutes, kakla gļotādai, neskrāpē kaklu.
 Satur propolisu, medu, ārstniecības auga ekstraktu un C vitamīnu. Alteja atvieglo un nomierina kakla un rīkles kairinājumu. C vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību un šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.


Laiks ritēja uz priekšu, veselība bija laba un sākumā īsti nebija vajadzības pastilas lietot, līdz pirms neilga laika saslima draugs, tāpēc pastilas nāca tieši laikā. 

Sāksim ar to, ka pastilas ir ļoti mīkstas un neticami garšīgas, tāda sajūta, ka, to sūkājot, tiek dzerta garda augļu sula, jo patiešām pastilas ir ļoti sulīgas, garšo pēc augļiem un medus.

Un pēc to izlietošanas šis būs noteikti iemīļots līdzeklis mūsmājās, jo tas darbojas lieliski. Tas palīdzēja jau pirmajā dienā- kakla sāpēs remdējās un trešajā dienā kakls nesāpēja vispār. Pluss jāpiemin dabiskais sastāvs, jo Lotos Pharma izmanto dabīgas sastāvdaļas savos produktos. Līdz šim parasti pirkām pūšamos kaklam un NeoAngin tabletes, kas patiesībā nemaz nebija tik efektīvas kā šis dabiskais līdzeklis, jo neiedarbojās tik ātri vai tikai uz laiku noņēma sāpes. Bet, protams, citrons un medus arī nekur neizpaliek. :)

Sastāvs3 pastilas satur
Propolisa ekstrakts180 mg
Medus30 mg
Vitamīns C19,2 mg (24% no NRV*)
Altejas saknes šķidrais ekstrakts (1:1)
Althae officinalis L.
7,2 mg
*NRV – uzturvielu atsauces vērtība
Sastāvdaļas: sorbīta sīrups un maltīta sīrups (saldinātāji), arabika sveķi (biezinātājs), propolisa ekstrakts, citronskābe (skābe), aromatizētāji, medus, vitamīns C (askorbīnskābe), altejas (Althaea officinalis L.) saknes šķidrais ekstrakts (1:1), sukraloze un acesulfāms K (saldinātāji), bišu vasks (glazētājviela), karotīni (krāsviela).

Tālāk dažas pavisam vienkāršas receptes un padomi, kā saglabāt veselību rudenī.
  • lietot pēc iespējas vairāk medus, citronu, dzērveņu, brūkleņu - vienvārd sakot, dabas veltes, kas satur c vitamīnu un stiprina imūnsistēmu. Es lietoju gandrīz katru dienu dzērvenes saberztas kopā ar medu un tfu,tfu,tfu - neesmu vēl slimojusi :)
  • vairāk uzturā lietot žāvētos augļus, sukādes, riekstus un augļu sīrupus, piemēram, dzērveņu, smiltsērkšķu vai cidoniju, tiem piemīt lieliskas antioksidantu spējas un tie aizstāj citus neveselīgos našķus.
  • taisīt arī sejai dabīgās sejas maskas (pati esmu izmēģinājusi un patīk), piemēram: 
1. Medus+ samaltas auzu pārslas (lieliska kombinētai/taukainai ādai, labi attīra un noņem atmirušās ādas šūnas, bet der visiem ādas tipiem) 
2. Olas dzeltenums + medus + citrona sula (novērš ādas lobīšanos un sausuma sajūtu)
3. Saspiestu dzērveņu maska (vienkārši, bet efektīvi, labi savelk poras, tonizē un uzlabo ādas toni.)
  • labākai vielmaiņai no rīta tukšā dūšā dzert ūdeni ar nedaudz citrona sulas, zaļo tēju vai starp ēdienreizēm iedzert kādu kefīra glāzi vai lakto (nevis pārcukurotos jogurtus).
  • Neskatoties uz aukstumu ārā, biežāk vēdināt telpas, jo tieši pietiekams skābekļa daudzums sekmē lielāku enerģiju un koncentrēšanās spēju.
  • Un, protams, ir arī jāēd veselīgi, lai tas viss darbotos!

Nu kaut kā tā :)
Novēlu visiem veselības pilnu atlikušo rudens daļu un jau lēnām nākošo ziemu! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru