piektdiena, 2015. gada 4. decembris

Dove Maximum Protection dezodorants - atsauksme

Sveikas!
Pirms kāda laika rakstīju par savu dezodorantu Top 5, kurā apkopoju dažādus dezodorantus, kurus izmantoju dažādās situācijās, nesen šij ģimenītei piebiedrojās vēl viens dezodorants no Dove, Rexonas līdzinieks - Maximum Protection dezodorants antiperspirants.

Tā kā pat ikdienā izvēlos diezgan spēcīgus dezodorantus, maksimālās aizsardzības dezodoranti man nāk tieši laikā, piemēram Rexona vai Dove Maximum Protection līnija. Iedarbības ziņā dezodoranti ir diezgan līdzīgi, bet Dove es aprakstītu kā vairāk kopjošu un maigāku. Abi ir krēmveida, ērti lietojami un neatstāj baltos vai dzeltenos pleķīšus uz drēbēm. Dezodorantu var lietot gan no rīta, gan iepriekšējā vakarā, un no rīta var iet dušā, neatjaunojot vakarā uzklāto dezodorantu, jo tas ir diezgan noturīgs. Īpaši iesaku lietot uz ballītēm, jo pat nākamajā rītā viss ir tik pat svaigi, cik iepriekšējā dienā, tā kā šis dezodorantam noteikti var ''uzticēties''.


Liels pluss ir arī tāds, ka to var lietot uzreiz pēc skūšanās, jo nav sūrstošas sajūtas vai niezes, kā tas mēdz būt ar dažiem citiem dezodorantiem un sajūtas noteikti nav nepatīkamas. Paduses nepaliek sausas un vispār esmu pat ļoti apmierināta, tāpēc noteikti pirkšu vēl nevienu vien iepakojumu, īpaši vasarā. Tomēr lietoju šos ne katru dienu, patīk dažreiz arī kaut ko vieglāku, kā arī ik pa laikam iesaku lietot skrubi arī padusēm, lai noņemtu atmirušās ādas šūnas un attīrītu poras, jo tomēr šādi dezodoranti nav nekādi eco un poras ilgtermiņā tomēr jāattīra no tā visa. Smaržo patīkami un ļoti svaigi. :)

Nopērkams: Drogas, Rimi u.c.
Cena: ap 5 eiro

Lai patīkama nedēļas nogale! :)

2 komentāri:

  1. Dove dezodaranti vel nav provēti, lielākoties lietoju Madaras dezodarantus, tiešām uzskatu ,ka stiprākie līdzekli tas tāds extra produkts,kad nepieciešama lielāka aizsardziba - dodoties uz kādiem pasākumiem, kur nevajadzētu sasviedrēt kleitu :D ikdienā prasās kas vieglāks!

    Ilze
    no sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Madara neesmu lietojusi, bet domāju kādreiz izmēģināt arī dabiskos dezodorantus, jo iespējams tie arī strādās. Es diezgan daudz svīstu, tāpēc man nepieciešami stiprāki dezodoranti, bet šos ne katru dienu lietoju, kā jau minēju :)

      Dzēst