sestdiena, 2015. gada 5. decembris

Mamma izmēģina - Anew by Avon Ultimate Supreme sejas krēms

Sveikas!
Pedējā laikā arvien vairāk šķiet, ka mamma man palīdz ar produktu izmēģināšanu un testēšanu vairāk nekā jebkad, jo ik pa laikam pagadās tādi produkti, kuri nav domāti manam vecumam, tādēļ ar prieku nododu tos tālāk mammai, kas arī produktus izmēģina un sniedz atsauksmes. Tāpēc šodien par vienu Avon sejas krēmu, kas sola atjaunot sejas ādu, izlīdzināt mazās un mīmiskās grumbiņas un bagātīgi ādu mitrināt, un kopt.

Šī sastāva noslēpums ir Celluvive komplekss un melno pērļu ekstrakts, kas efektīvi atgriež ādas jaunāku izskatu. Celluvive komplekss atdzīvina pat pašas bojātākās šūnas, aktivizējot vienu atjaunošanās procesu, kas uzlabo šūnu attīrīšanos un atgriež ādas jaunāku izskatu. Melno pērļu ekstrakts mitrina ādu, palīdz novērst ādas noslīdēšanu un piedāvā izsmalcinātu pieredzi.


Pirmais ko vēlos pieminēt no savas puses, krēmam ir ļoti skaists melns stikla iepakojums, kas patiešām izskatās dārgi un ir patīkami to cilāt rokās. Tekstūra ir balzamveidīga un ļoti patīkama, domāju, ka būs ideāls rudens/ziemas sezonas krēms, jo tas bagātīgi ādu kops. Tad nu pārejam pie mammas atsauksmes...

Mamma: '' Tā kā pēdējo laiku vien nodarbojos ar to,l ka testēju un izmēģinu jaunus krēmus, kas cīnās ar pirmajām novecošanas pazīmēm, tad spriest un salīdzināt man ir samērā viegli. Sāksim ar to, ka krēms patiešām ir kā balzams, rada lielisku komforta sajūtu un labi mitrina, tas bija vienīgais, ko novēroju pirmajā nedēļā. Bet pēc 3 nedēļu lietošanas varu teikt, ka krēms protams neizlīdzinās grumbiņas pavisam, iespējams, tas izgludinās mīmikas krunciņas un padarīs ādu pilnīgāku, bet ne vairāk. Tomēr šo uzskatu par ideālo dienas krēmu ziemas sezonā, kad āda prasa īpašas rūpes un barošanu. Pamanīju vēl, ka āda kļuvusi pilnīgāka un krēms patiesībā ir ideāla bāze zem kosmētikas, jo tonālais izskatās ļoti labi un sausie ādas pleķīši ir gandrīz nemanāmi. Ja meklējat labu dienas krēmu, kas padarīs Jūsu ādu vizuāli skaistāku un nedaudz izgludinās, tad noteikti iesaku šo, bet brīnumus, diemžēl kā jau daudzi pretgrumbu krēmi,tas nedos.


Nopērkams pie Avon konsultantiem: www.avon.lv


Lai silti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru