trešdiena, 2016. gada 27. janvāris

Draugs testē: The Body Shop Modern Gent's Post Party Rescue Kit

Sveikas!
Sen neesmu šeit neko rakstījusi, zinu, jālabojas. Jau labu laiciņu draugs testē manis Ziemassvētkos dāvināto TBS komplektu, kas sastāv no sejas krēma un acu krēma. Tā kā šis komplekts draugam ļoti patīk un tā arī ir lieliska dāvana svētkos, nolēmu uzrakstīt arī atsauksmi.

DŽENTLMEŅA PĒC-BALLĪTES GLĀBŠANAS KOMPLEKTS



TBS:
Maka sakne jau izsenis pazīstama kā Andu "super-ēdiens". Novērš modernā dzīvesveida radīto kaitējumu. Komplektā ietilpst: Maka saknes līdzsvarojošs sejas krēms 100 ml un acu serums 15 ml.

Drauga domas: '' Vispār īsti nelietoju sejas kopšanas produktus, jo āda man ir labā stāvoklī, bet rudenī un ziemā pamanīju, ka tomēr vajadzētu, jo aukstais laiks dara savu un padara ādu blāvāku un sausāku. Uzskatu, ka visi krēmi un citas štelles ir sieviešu padarīšana, tomēr ik pa laikam arī vīriešiem izpalīdz kāds no šiem ''brīnumdariem''. Vislabāk man patika tieši sejas krēms, jo tas ir tik pat kā nejūtams uz ādas, tomēr labi mitrināja un pasargāja ādu aukstajā vējā, kā arī ir labs pēc skūšanās. Acu krēmu lietoju tikai tad kad no rīta manāmas noguruma pazīmes, t.i., maisiņi un tumšie loki zem acīm. Krēms labi atsvaidzināja ādu un padarīja noguruma pazīmes mazāk pamanāmas. Vispār laba dāvana svētkos, kastīte arī noder.''


Tāda nu lūk nelielā drauga atsauksme, viennozīmīgi varu likt šim produktam zīmodziņu ''approved'' :D Pati sejas krēmu arī pamēģināju, tam ir patīkama želejveida tekstūra, patiks taukainas ādas īpašniekiem, bet netraucēs arī citiem ādas tipiem.


Nopērkams: TBS veikalos
Cena: 35.00 €

Ar sveicieniem,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru