sestdiena, 2016. gada 20. februāris

Kiehl's Zoolander pasākums

Sveikas!
Nesen apmeklēju Kiehl's blogeru pasākumu, kas notika vienā no Forumcinemas kinozālēm sadarbībā ar jauniznākušo filmu Zoolander 2...





Pašā sākumā Kiehl's komanda pastāstīja par Kiehl's konceptu, tuvāk iepazīstināja ar kampaņu un prezentēja jaunos produktus - sejas maskas, TURMERIC & CRANBERRY SEED ENERGIZING RADIANCE MASQUE un CILANTRO & ORANGE EXTRACT POLLUTANT DEFENDING MASQUE, kuru paraugus dabūjām arī sev, maskas jau izmēģināju, īpaši iepatikās kurkumas/dzērveņu maska, ļoti atsvaidzinoša un attīroša.
Nedaudz no vēstures:


Maskas šobrīd ir arī sava veida trends, arī Kiehl's to parāda ar iespēju ietagot savu bildi instagramā ar Kiehl's masku un tagu #maskmoments, veidojot tādu kā flešmobu. Kā arī uzzināju, ka masku vislabāk lietot vakarā, ap 6 vai 7, jo tad āda vēl nav devusies miegā, bet palēnam tam gatavojas.


Mums pavēstīja arī par Kiehl's sadarbību ar filmu Zoolander un Zoolander 2, pirmajā daļā pat parādījās Kiehl's produkti, bet par godu otrajai filmai Kiehl's Midnight Recovery un Daily Reviving koncentrātiem ir jauni speciāli iepakojumi ar Zoolanderu.


Kā arī katra saņēmām maisiņu, kurā bija kāds Kiehl's produkts, manā gadījumā Rare Earth sejas maska, par kuru arī būs plašāka atsauksme :)



Un, protams, beigās mums bija iespēja noskatīties filmas Zoolander 2 pirmizrādi, filma bija viegli skatāma, palīdzēja ''atslēgties'' no ikdienas steigas, nedaudz arī muļķīga, bet savā muļķībā arī burvīga un ar daudz zemteksta jokiem, kaut arī neesmu komēdiju cienītāja, man labāk pie sirds iet science fiction žanrs.

Filmas treileris-



Un - kopbilde! :)



Ar sveicieniem,

2 komentāri:

  1. Filma man nepatika, protams atslēgties no visa var, bet vidū bija parāk muļķīgi. Kiehl's produkcija ir gan laba :) Paldies par rakstiem, ceru, ka būs vēl tādi paši drīzumā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tādas filmas ir tiem, kas nevēlas iedziļināties stāstā un filmas domā, bērniem filma ir nepiemērota, bet pieaugušajiem- pārāk nenopietna. Man labāk patīk filmas, pēc kuru noskatīšanās, var stundām un dienām ilgi domāt par to filmu un patiešām saskatīt tajā visā jēgu.
      Centīšos rakstīt vairāk, lai cik muļķīgi neskanētu -visu laiku nav laika, pēdējais gads skolā, eksāmeni un universitāšu lietas, paralēli visam vēl mācos ģitāru un vēl 101 lietu. Bet apsolu smēlties iedvesmu no pavasara un rakstīt vairāk un kvalitatīvāk :) Paldies :)

      Dzēst