otrdiena, 2016. gada 1. marts

Pavasaris pudelītē - Emanuel Ungaro Fruit d'Amour Green

Sveikas! 
Nu galīgi esmu nozudusi, darbi un lietas gāžas kā no kalna un laika tik daudz, bet tik maz. Man smaržas un aromāti ir ļoti nozīmīgi, jo viena no attīstītākajām maņām man ir oža. Aromāti gan iepriecina, gan palīdz ceļot atmiņās, kurās viens vai otrs aromāts tika sajusts vai izmantots. Šodien par vienu ļoti svaigu un pavasarīgu aromātu - Emanuel Ungaro Fruit d'Amour Green.


Manā smaržu plauktiņā vienmēr ir kāds salds, kāds smagāks vakara un kāds pavisam viegls un svaigs aromāts. Šis ir ļoti viegls, patīkams, bet diezgan noturīgs, uz drēbēm vakarā vēl ir stabili jūtams. Nemāku skaisti aprakstīt smaržu kompozīciju un notis, māku tikai smaržot un baudīt, bet sākumā ļoti jūtami ir āboli un nelielais citrusaugļu rūgtumiņš, pēc tam ziedi un sandalkoks, ko atpazīstu ļoti labi.

Aromāta kompozīcija:
Augšējās notis: Apelsīns, mandarīns zaļš ābols;
Sirds notis: Jasmīns, kaučuka koks, persiks;
Pamata notis: Baltais muskuss, sandalkoks, ambra.
Bet nu ko lai daudz saka, nu skaists ikdienas aromāts, ne mans signature aromāts, bet labs dienas laikam, kad gribās svaigu, sulīgu un pat teikšu ''kraukšķīgu'' (latviski neizklausās tik labi kā angliski :D) aromātu. 
Cena visai pieņemama - € 28,95 par 30 ml, ņemot vērā aromāta noturību. Pieejami arī 50ml un 100 ml pudelītes, kas arī ir pieminēšanas vērtas - vienkāršas, elegantas un ar greznu korķīti. :) Nopērkamas Douglas veikalos. 
Lai Jums jauka nedēļa!

2 komentāri: