svētdiena, 2016. gada 6. marts

Jaunums Latvijas tirgū - La Roche Posay; Effaclar līnija

Sveikas!
Jā! Beidzot arī Latvijas tirgū ir pieejama Francijas aptieku kosmētika - La Roche Posay, pieejamas vairākas līnijas un par vienu pastāstīšu šodien.
Jau kopš janvāra testēju Effaclar līniju -micelāro ūdeni, sejas mazgāšanas želeju un Duo sejas krēmu pret nepilnībām.
Nebrīnieties - bildes uzņemtas, kad sniegs vēl klāja mūsu pelēkās ielas, tad, kad produktiņus dabūju, uzreiz nofotografēju (:D)

Produktiņus testēju 1,5 mēnešus un mana ādas problēma vienmēr bijusi aizsprostotas poras un ik pa laikam kāda pumpiņa, no kuras paliek pigmenta plankumiņš. Un ar aplausiem studijā varu teikt - šie produkti, īpaši Duo krēms izmainīja manu ādu uz labo pusi!!

Sāksim ar ādas attīrīšanu. Sejas želeja ir ļoti bieza, ekonomiska un lieliski puto, noņemot jebkādas grima un netīrumu paliekas. Smaržo svaigi un nepadara ādu sausu, pat toniks neprasās, ļoti patīkama želeja, maiga, bet atīra līdz kurkstēšanai. 

Micelārais ūdens - perfekts! Labākais, ko esmu lietojusi, patīk pat labāk par Vichy, jo noņem visu, visu kosmētiku, bet vislabāk patīk to lietot kā toniku, pēc sejas želejas, jo tas lieliski mitrina ādu, īpaši, ja neļaujot tam izžūt, uzreiz uzklās sejas krēmu. Turklāt 400 ml iepakojums ļoti liels un ekonomisks, esmu jau pusē un smaids līdz ausīm.


Un visbeidzot Effaclar Duo + 

KORIĢĒJOŠS, PORAS ATTĪROŠS KRĒMS PRET ĀDAS NEPILNĪBĀM PRET PIGMENTĀCIJAS PLANKUMIEM Tūbiņa (40 ml). Likvidē izteiktas ādas nepilnības, atver nosprostotas poras, novērš pigmentācijas plankumu rašanos.

Krēms ir želejveida, viegls, matējošs un der gan zem dienas krēma, gan tā pat, bet ziemā pa virsu prasās kaut kas mitrinošāks. Bet galvenā produkta funkcija ir ādu attīrīt, ilglaicīgi samazināt poras un samazināt pigmenta plankumus.

Tātad:
1. Pirmo reizi, kad sāku krēmu lietot, uzklāju to uz nakti - un patiešām- sāka darboties jau no pirmās reizes, no rīta neticēju savām acīm, āda palika daudz smukāka, pazuda visi iekaisumi un pumpiņas un poras bija šauras un āda-starojoša. Biju ļoti priecīga par rezultātu, lietoju krēmu katru rītu un vakaru.
2. Wow efekts vairs nebija tik wow, bet uzlabojumi turpinājās. Pēc pāris nedēļu lietošanas sāku pamanīt izmaiņas ādas tekstūrā, tā vairs netaukojās tik daudz un poras it kā paliks nemanāmākas un sāka tīrīties no iekšas, krēms burtiski izstumj netīrumus ārā, bet, protams, ilgākā laika posmā (ne jau vienas nakts laikā).
3. Krēms jau gandrīz ir beidzies un neatceros, kad pēdējo reizi apciemoja negantās pumpas un āda ir daudz tīrāka un prieks lielāks. (izņemot pirms Tām dienām). Tiešām beidzot, beidzot līdzeklis, kas patiešām strādā bez jebkāda placebo efekta.

Tiešam produkti, kas tiešām tiks iecienīti un pirkti vēl un vēl, jo kvalitāte ir ļoti augsta un aptieku kosmētikai uzticos vienmēr, želeja ir diezgan laba, micelārais ūdens lielisks, bet krēms vienkārši superr! Pilnīgi nopietni, tomēr vēlos piebilst, ka nedomāju, ka krēms palīdzēs pie smagākiem aknes gadījumiem vai iekaisumiem, jo veic lielas izmaiņas porās un pigmenta plankumos.

Nopērkami aptiekās kopš februāra.

Sveicieni,

2 komentāri: