sestdiena, 2016. gada 12. marts

The Body Shop 40 gadu jubileja un jaunais dizains Kaņepju roku krēmam!

Sveikas!
Daudzu iemīļotajam zīmolam The Body Shop šogad aprit nu jau veseli 40 gadi! Zīmolam tiek izvirzīti jauni mērķi un apņemšanās turpmākajiem darbības gadiem, lai uzlabotu un pilnveidotu tik lielu un atpazīstamu uzņēmumu, kas ne tikai ražo lieliskus produktus, bet arī rūpējas par mūsu planētu :)




Kā arī ar jaunu saukli CHANGE ir pieejams Kaņepju roku krēms, kas jau ir izpelnījies goda vietu TBS veikalos, par to un kaņepju balzamu šodien arī atsauksme.


Tā kā šis ir heavy duty moisturiser, tad šis ir ļoti biezs, barojošs, tomēr ātri roku ādā iesūcas un man to vislabāk patīk lietot uz nakti, jo no rīta no sausuma ne miņas un rokas dienas garumā izskatās ļoti labi un nemaz nav sausas, kā tas mēdz būt ziemā un pavasara ''asajā'' vējā.

Vienīgais, kas dažiem varētu nepatikt, ir aromāts, jo krēms diezgan intensīvi smaržo pēc kaņepēm, tomēr man smarža netraucē un uz roku ādas ātri vien pazūd, tāpēc tas nav šķērslis, lai krēmu lietotu. 

Iepakojums ļoti piesaistošs, metāla, ar skrūvējamu korķīti un interesantu dizainu, krēms diezgan paliels, bet ir pieejams arī mazāks izmērs somiņai.


Kā arī izmēģināju tik pat izslavēto kaņepju balzamu Rescue Balm, kas ir paredzēts īpaši sauso vietu apstrādei, kā elkoņi, ceļi, pēdas, kutikulas utt. 
Balzams patiešām ir ļoti universāls un ekonomisks. Pamatā ir dažnedažādas eļļas, tajā skaitā kaņepju eļļa.


Balzams viegli kūst uz ādas, neatstājot taukainu kārtiņu. Es to lietoju uz papēžiem, elkoņiem un nagu kutikulām, tiešām baro lieliski, īpaši, ja uzklāj vairākas reizes dienā, problēmu kā nebijis. 

Smaržo tā pat kā roku krēms, tikai ne tik spēcīgi, drīzāk pat nemanāmi.



Jauku Jums šo saulaino sestdienu,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru