ceturtdiena, 2016. gada 17. marts

Saneribox - Marts!

Sveikas!
Nu ir pienācis laiks kārtējai Saneribox skaistuma kastītei!

Šoreiz kastītē par brīnumu nebija neviena pilnizmēra produkta, tomēr mini produkti un paraudziņi šoreiz diezgan interesanti. kastītes dizains arī nedaudz nomainījies, tagad ar pelēcīgiem velveta ornamentiem, teikšu - diezgan eleganti.



Protams, neizpaliekam bez kuponiem-
Speciālā cena vakuuma-rullīšu masāžai B-Flexy studijā
un
Madara Skin Cafe īpaša cena aromprocedūrai ādas atjaunošanai un komfortam


Aptekarj («БЕЛИТА-ВИТЭКС») Nātru un avokado matu maskas paraudziņš - nekad neesmu mēģinājusi šo baltkrievu kosmētiku, būs interesanti izmēģināt.

Tā paša zīmola Dead Sea minerālu nakts krēms - atbaida minerāleļļa sastāvā, bet ieinteresē visas dabīgās sastāvdaļas, būs vien jāprovē.

TonyMoly Aquaporin Waterful sejas emulsija- sola lieliski ādu mitrināt un mīkstināt, pēc tekstūras ļoti viegla emulsija, patīkama, apsveru pilna iepakojuma iegādi, būs jālūko atlaides internetā.

YSL Touche Eclat tonālā krēma paraudziņi - veseli 5 paraudziņi, būs interesanti izmēģināt high-end tonālo krēmu, cerams tonis derēs.


Schwarzkopf BC Repair Rescue matu maska un serums 2in1 - par šiem ļoti priecājos, jo vispār man ļoti patīk Bonacure līnijas produkti, īpaši Moisture Kick, cerams šie būs tik pat labi.


Stenders dievīgi smaržojošais greipfrūtu-cidonijas dušas krēms - perfekts! Smarža ļoti sulīga un svaiga, attīra ādu labi, noteikti jāskrien uz atlaidēm nopirkt viens, patiešām tas aromāts ir debešķīgs!

Stenders dzērveņu ķermeņa jogurts - nekad neesmu mēģinājusi Stendera jogurtus, interesanti, kāda būs tekstūra, uz vasaru/pavasari tieši prasās kaut ko vieglāku.

Weleda bērzu eļļa pret celulītu - Weleda produktiņi ir diezgan forši, esmu mēģinājusi viņu masāžas eļļas, šī izklausās tik pat laba. Iesaka to iemasēt mitrā ādā vai pēc kontrastdušas.
____________________________________
Kopumā kastīte diezgan forša, tomēr iepriekšējās, manuprāt, bija labākas, nezinu, vai šī ir 18 eiro vērta, tomēr produktu izvēle Saneribox vienmēr ir augstā līmenī.

Vairāk info: www.saneribox.lv


Lai saulaini!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru