trešdiena, 2016. gada 27. aprīlis

Koptām uzacīm- L'Oreal un Christian Faye

Sveikas!
Uzacu iekrāsošana manā ikdienas rutīnā ir neatņemama sastāvdaļa, jo tik pat kā nevaru iziet no mājām bez uzkrāsotām uzacīm un skropstu tušas, tas ir mans minimums.
Šodien par 2 dažādiem, arī cenu segmentā, produktiem no L'Oreal un Christian Faye...




L'Oreal Brow Artist Genius Kit ir uzacu ieveidošanas komplekts, kur vienā pusē ir tonēts uzacu vasks un otrā - uzacu ēnas, komplektā nāk arī ne visai parocīga pincete un diezgan parocīga otiņa ar birstīti. Teikšu godīgi, superīgs produkts, iespējams esmu tādā sajūsmā man ideāli derošā toņa dēļ (medium to dark), jo tas izskatās super dabiski un turas visu dienu, turklāt ieveidot uzacis ir pavisam viegli - sākumā tās izķemmē un klāj vasku, tad ietonē ar pūderi un voila! Pieejama arī instrukcija.


Patiešām ēnas izskatās ļoti dabiski, turas visu dienu, nebirst un ir ļoti ērti lietojamas. Turklāt komplektā ir arī spogulītis, domāju, ideāls variants ceļošanai vai ņemšanai līdzi. Ar to patiešām ir viegli strādāt. Vienīgais, neizmantoju vasku, jo īsti tam neredzu jēgu, ar otiņu to ir nedaudz pagrūti paņemt.


Nopērkamas: Drogas veikalos
Cena: 11.49 €


Christian Faye Semi Permanent Eyebrow Makeup Kit ir zacu komplekts, kurā ir viena uzacu ēna, 3 uzacu šabloni un otiņa.


Šis ir ūdensnoturīgs presēts uzacu pūderis, kurš ļaus iegūt īsto uzacu formu bez raizēm, atliek tikai izvēlēties pareizo, pielikt klāt uzacīm un ar otiņu un pūderi ietonēt. Izklausās ļoti ērti priekš tām dāmām, kam uzacu forma dabiski nav tāda kā gribētos vai uzacis ir ļoti plānas vai gaišas.



 Man uzacīm ir tāda formā kā nevienam šablonam, bet man pēc tiem īsti nav nepieciešamības, tāpēc tos neizmantoju, bet kopumā ideja ir ļoti laba. Diemžēl, bet pašas ēnas (tonis Bronze) man ir stipri par siltu (izskatās nedaudz oranži) tāpēc ēnas diemžēl neizmantoju tik ļoti kā L'Oreal, tomēr kvalitāte patiešām ir laba, dažreiz pavisam viegli ietonēju uzacis, tad to oranžumu manīt nevar. Ēnas patiešām turas ļoti ilgi, nebirst un dienas beigās izskatās kā tikko uzklātas.


Tomēr patiešām nezinu, vai uzacu ēnas ir vērtas 30 eiro ...jo pat ar lētām Drogu ēnām var panākt tādu pašu rezultātu, manuprāt ar daudziem lētiem produktiem var panākt tādu pašu efektu kā ar selektīvo kosmētiku, piemēram, uz ielas neviens nepateiks, uz lūpām ir Chanel vai Essence lūpu spīdums, kaut arī cenas atšķirība ir milzīga. Bet nu ne par to stāsts :D

Liels pluss, ka ēnas pieejamas daudzos toņos, no neitrāliem un pelēcīgiem līdz pat tumšiem un izteiksmīgiem.

Nopērkamas: Douglas veikalos
Cena: 29.95 €

Lai saulaini,

2 komentāri:

  1. Cena augsta produktam kā vienam no pirmajiem šajā segementā, bet cena noteikti par šabloniem + ēnu + Otiņu, kur viss ir normālā izmērā, nevis miniatūra. Vai viņas ir neaizstājamas, nē nav, bet tiem, kuri izmanto šablonus - viņas tiešām ir tā vērtas- ātri, simetriski un noturīgi. Bronze tonis labi der rudmatēm vai sarkanmatēm :) Loreal man šķiet ļoti neparocīga tā mazā otiņa. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tām dāmām, kam uzacu formā ir nenoteikta vai uzacis pārāk gaišas, šabloni ir ļoti labs variants, turklāt ietaupa laiku. :)

      Dzēst